George Xantinakis
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη

Σασμός: Η αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Πετράκη πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη. Η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη και θα οδηγήσει τον Αστέρη σε απελπισία.

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρου, η Βασιλική ωστόσο του ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν αλλάζει μεταξύ τους, δίνοντάς του τη χαριστική βολή. Απελπισμένος, επισκέπτεται τον παπά-Μιχάλη και ετοιμάζεται να προβεί στην δυσκολότερη εξομολόγηση της ζωής του!

Δευτέρα 29 Μαΐου – Επεισόδιο 142

Το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί να επισκεφτεί έναν – έναν τους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, εκείνη από την άλλη πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο. Ο Παύλος στο μεταξύ προτείνει την αλήθεια ως τη μόνη λύση στο αδιέξοδο για το παιδί, φέρνοντας τον Αστέρη, που γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπης, σε δύσκολη θέση.

Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, ενώ εκείνος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο… Ενώ η Βασιλική οδηγείται στον παπά Μιχάλη, ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα αποφασισμένος και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη που είναι έτοιμος να της πει αυτό που όλοι κρύβουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τον Παύλο από οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Φαρμάκη, όταν αποδειχθεί πως αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Αντώνη. Ο Αστέρης σε συνεννόηση με την Αργυρώ προσπαθούν να φέρουν Μαθιό και Βασιλική σε επαφή. Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν χειρότερα.

Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη να μην πειράξει την Έλενα, εκείνος, ωστόσο, έχει έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι. Ο Τάσος προειδοποιεί τη Στέλλα να προσέχει τον Φαρμάκη, όσο εκείνος απλώνει όλο και περισσότερο τα δίχτυα του επάνω της. Η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, φαίνεται να οδηγείται σε μία τραγική λύση, για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved