«Πάγωσε» η Σκορδά: «Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν»
Media

«Πάγωσε» η Σκορδά: «Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν»

Η εκπομπή, Πρωινό Μας σχολίασε την καταγγελία που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη συμπεριφορά ανθρώπων των media σε δημοσιογράφο της εκπομπής της η οποία είχε πάει στην Αίγινα για να καλύψει το γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη. 

Στο πρωινό Μας ανέφεραν:

«Υπήρξε ένας καβγάς ανάμεσα στις δύο αρχισυντάκτριες, την κυρία Παλιαλέξη και την κυρία Βένια Καραγιάννη στο τηλέφωνο, υπήρξε μια ένταση και ακούστηκαν και πράγματα για εξώδικα, αγωγές. Σας λέω ότι υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση»!

Η δε Φαίη Σκορδά είπε: «Παίρνω μια βαθιά ανάσα. Είχα κάποιες συνομιλίες για όλο αυτό που έγινε. Όταν αναφέρονται κάποια ονόματα από πίσω, πρέπει να είμαστε και λίγο πιο ξεκάθαροι. Απάντησα ενστικτωδώς χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες. Επειδή αναφέραμε και το όνομα της Παλιαλέξη, δεν υπήρχε περίπτωση να μάλωνε με τη Βένια Καραγιάννη. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε πήρε καν τηλέφωνο. Η Μαίρη Παλιαλέξη δεν πήρε κανέναν τηλέφωνο.

kozari.jpg

Εγώ μιλάω εκ του αποτελέσματος, δεν το έπαιξαν καν στην εκπομπή, δεν έδωσαν καν συνέχεια. Δεν μπορούμε να λέμε πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι άλλο το ότι μιλάνε οι αρχισυντάκτες κι άλλο να αφήνουμε να εννοηθεί ότι πήραν τηλέφωνο για να μαλώσει ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

Και τόνισε η παρουσιάστρια: : «Ξέρουμε ο καθένας τι είναι μέσα στο χώρο. Ξέρουμε τις επαγγελματικές συμπεριφορές των ανθρώπων και αυτά που αναφέρεις δεν ταιριάζουν σε μια πολυετή πορεία δύο ανθρώπων που έχουν συμπεριφορές συγκεκριμένες επαγγελματικά. Γι αυτό που έγινε θα βγούμε εμείς υπόλογοι;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved