Ιφιγένεια Τζόλα: O νέος κύκλος στη Γη της Ελιάς, το twitter και ο… Γιώργος Αγγελόπουλος
NDP photo agency
Media

Ιφιγένεια Τζόλα: O νέος κύκλος στη Γη της Ελιάς, το twitter και ο… Γιώργος Αγγελόπουλος

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star μίλησε το πρωί της Τετάρτης (31-05) η Ιφιγένεια Τζόλα

Η τηλεοπτική Βασιλική θα είναι στον τρίτο κύκλο της σειράς και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

tzola-(3).jpg

«Η υποκριτική για εμένα είναι ανάσα ζωής. Είναι τιμή μου που με εμπιστεύθηκαν και με εμπιστεύτηκαν να δουλέψω μαζί τους. Οι συνθήκες είναι πολύ όμορφες, ο κόσμος έχει αγαπήσει τη δουλειά μας.

Ο Αντρέας Γεωργίου είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο, είναι δώρο η συνεργασία μου μαζί του. Θα είμαι και στην τρίτη σεζόν της σειράς.

tzola-(4).jpg

Γελάω με τα σχόλια στο Twitter και χαίρομαι που ο κόσμος ασχολείται και το αγαπάει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι προσεκτικός και έτοιμος να ακούσει τι λένε, να δουλέψει και να έχει το αποτέλεσμα που πρέπει. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει την ευκαιρία για να αγωνιστεί για αυτό που θέλει αλλά δεν φτάνει μόνο το ταλέντο», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δες το απόσπασμα

Νέο spoiler

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, ένα βράδυ, το σπίτι πιάνει φωτιά. Η Βασιλική, το μωρό και η Χάιδω εγκλωβίζονται μέσα στις φλόγες και βγαίνουν καμένες, εξουθενωμένες και σε τραγική κατάσταση, στην γη της ελιάς. Λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και θα είχαν καεί ζωντανές.

Οι τρεις τους μεταφέρονται στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το σπίτι τους έχει καεί ολοκληρωτικά. Η αστυνομία ανακαλύπτει μετά από έρευνες πως κάποιος επίτηδες έβαλε τη φωτιά, με σκοπό να τις κάψει ζωντανές!

Ποιος είναι αυτός και τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια; Μια νέα βεντέτα ξεσπά και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο..

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved