Μαρκουλάκης στο gossip-tv: Η επιστροφή στην TV μετά από 15 χρόνια & ο ενθουσιασμός για τους Προδότες
Media

Μαρκουλάκης στο gossip-tv: Η επιστροφή στην TV μετά από 15 χρόνια & ο ενθουσιασμός για τους Προδότες

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια θα δούμε ξανά τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ρόλο παρουσιαστή στην τηλεόραση για το παιχνίδι μυστηρίου Προδότες και ο ίδιος δηλώνει στο gossip-tv πραγματικά ενθουσιασμένος. 

Βρεθήκαμε στην avant premiere του νέου παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου που θα προβάλλεται από τις 7 Ιουνίου στον ΑΝΤ1 και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιώδης κυρίως από τους συντελεστές του νέου αυτού τηλεοπτικού προϊόντος που φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Και από τα πλάνα που είδαμε έχει σίγουρα όλες τις προοπτικές για κάτι τέτοιο αφού προσφέρει δράση, μυστήριο και πολύ χιούμορ φυσικά, στοιχεία που σίγουρα θα αρέσουν στους τηλεθεατές.

Φυσικά οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο παρουσιαστής αυτού του μεγαλεπήβολου project, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο οποίος μίλησε στο gossip-tv με χαρά για αυτή την τηλεοπτική επιστροφή του, καθιστώντας σαφές πως πιστεύει πολύ σε αυτό το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα.

350753843_3452781648298304_4510563377988519347_n.jpg

«Εγώ ευχαριστήθηκα πολύ τη συμμετοχή μου. Είναι ένα πολύ αξιόλογο προϊόν τηλεοπτικής ψυχαγωγίας. Δεν το λέω εγώ. Έχει πάρει δύο Bafta που είναι μεγάλα τηλεοπτικά βραβεία, στην Αγγλία» είπε αποκλειστικά στο gossip-tv ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και συνέχισε: «Είναι ένα προϊόν που συζητιέται πολύ αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, ως καινούργιο τηλεοπτικό προϊόν, το ευχαριστήθηκα πολύ. Είναι ένα πολύ καλό προϊόν και θα χαρώ πολύ και ελπίζω να το αγαπήσει ο κόσμος με τον τρόπο που το αγαπήσαμε εμείς. Αλλά εμείς έχουμε κάνει έτσι και αλλιώς το καλύτερο. Είναι πολύ έξυπνο, πολύ διασκεδαστικό, έχει και μυστήριο αλλά και ένα υποδόριο χιούμορ γιατί είναι πάντα παιχνίδι. Μιλάμε για «δολοφονίες» αλλά είναι παιχνίδι. Είναι ενδιαφέρον να παρατηρείς τους ανθρώπους να έχουν γνήσιες αντιδράσεις, να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει. Βάζει τους ανθρώπους σε μία πολύ ενδιαφέρουσα θέση για να την παρατηρείς και είναι ένα ριάλιτι που έτσι όπως είναι φτιαγμένο με δυσκολεύει να το χαρακτηρίσω ριάλιτι. Είναι ένα παιχνίδι μυστηρίου. Δεν θα το έλεγα καν ριάλιτι. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου».

Για την τηλεοπτική του αποχή εδώ και 15 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σχολίασε: «Μου έκαναν την πρόταση και χαίρομαι πολύ που αποφάσισαν να μου το προτείνουν γιατί από ό,τι μου είπαν, φαντάζονταν ότι πιθανότατα να μην ήθελα κιόλας γιατί τόσα χρόνια έκανα θέατρο, έκανα πολύ λίγο τηλεόραση. Αλλά είχαν το θάρρος γιατί με κάποιους ανθρώπους γνωρίζομαι, ότι μπορεί να το ευχαριστηθώ και να μου αρέσει. Το είδα, μου άρεσε και το έκανα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved