Behind the scenes στον Σασμό: Το... χασμουρητό της Θοδώρας, τα γέλια & το φόρεμα-κουρτίνα της Άννας
Media

Behind the scenes στον Σασμό: Το... χασμουρητό της Θοδώρας, τα γέλια & το φόρεμα-κουρτίνα της Άννας

Δεύτερος χρόνος γυρισμάτων η σεζόν που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της για τον Σασμό και οι συντελεστές της σειράς δείχνουν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους στο σετ των γυρισμάτων!

Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι δεκάδες φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα social media από στιγμές των γυρισμάτων και μάλιστα σε ανύποπτες στιγμές ή σε χαλαρά πηγαδάκια κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων από τη δουλειά για τους ηθοποιούς.

Η αλήθεια είναι ότι είναι σπουδαίο για τους συντελεστές μίας τηλεοπτικής δουλειάς να υπάρχει όμορφο κλίμα πίσω από τις κάμερες και είναι γεγονός επίσης πως αυτό το κλισέ «περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω» πάει... ταμάμ για τους συντελεστές του Σασμού που εδώ και καιρό πήρε το πράσινο φως για τον τρίτο κύκλο του του χρόνου.

Οι πρωταγωνιστές πλέον νιώθουν σαν να είναι οικογένεια, χαίρονται κάθε φορά που πηγαίνουν σε γύρισμα και το έχουν παραδεχτεί σχεδόν όλοι ότι είναι πολύ περήφανοι και πλήρεις για αυτή την τηλεοπτική δουλειά.

Τα γέλια που πέφτουν στα κενά που υπάρχουν από τη μία σκηνή στην άλλη, τα χωρατά και τα πειράγματα μεταξύ τους, οι αστείες στιγμές επειδή ίσως ένα γύρισμα δεν πήγε όπως το περίμεναν αλλά και οι κουβέντες και οι συνεννοήσεις μεταξύ ηθοποιών και σκηνοθετών λίγο πριν από κάθε σκηνή, οι ατέλειωτες σιωπές μεταξύ των πρωταγωνιστών κάθε φορά που θέλουν να βγάλουν σωστά ένα πλάνο και τόσα άλλα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, είναι πραγματικά απολαυστικά.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media υπάρχουν και εκείνα τα στιγμιότυπα που προκαλούν γέλιο όπως για παράδειγμα το... χασμουρητό της τηλεοπτικής Θοδώρας, κατά κόσμον Δανάης Παππά ενώ περιμένουν μαζί με τον Γιώργο Γεροντιδάκη το «πάμε» του σκηνοθέτη ή η αστεία στιγμή που η Αλίνα Κωτσοβούλου, η τηλεοπτική Άννα του Σασμού διαπιστώνει πως το φόρεμά της ταιριάζει απόλυτα με την κουρτίνα του σετ...

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα behind the scenes:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved