Αρετή Πασχάλη -Έρωτας Φυγάς: «Η Ευγενία θα έπρεπε να πάρει το παιδί της και να φύγει»
Media

Αρετή Πασχάλη -Έρωτας Φυγάς: «Η Ευγενία θα έπρεπε να πάρει το παιδί της και να φύγει»

Ο ρόλος της στον «Έρωτα φυγά» τη βοήθησε να εκπληρώσει το όνειρό της να παίξει σε μια σειρά εποχής και, παρά τους έντονους ρυθμούς, παραμένει ένα μεγάλο σχολείο. Η Αρετή Πασχάλη εξηγεί γιατί η Ευγενία επιμένει τόσο στη σχέση της με τον Μάρκο και ετοιμάζεται για μια δεύτερη σεζόν, εξίσου συναρπαστική και ανατρεπτική.

Σας απολαμβάνουμε στον «Έρωτα φυγά», στο OPEN. Τι είδους γυναίκα είναι η Ευγενία;

Εκτός από ευγενική φυσιογνωμία, είναι μια καλλιεργημένη γυναίκα που στο επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της στέκει πολύ καλά στα πόδια της. Δυστυχώς όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο και στην προσωπική της ζωή. Εκεί παρουσιάζει ένα πρόσωπο ανασφάλειας, το πρόσωπο μιας γυναίκας που δεν πατά καθόλου καλά στα πόδια της, και αυτό το βλέπουμε μέσα από την επιλογή που έχει κάνει να έχει στο πλάι της ως σύντροφο ζωής τον Μάρκο.

348480453_205419502413082_8625406658478138903_n.jpg

Έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει μαζί του;

Ο Μάρκος είναι ένας άντρας που κάθε άλλο παρά δοσμένος είναι στην Ευγενία, την έχει γεμίσει ψέματα και την αποπροσανατολίζει διαρκώς. Διότι όταν εκείνη κάνει νύξεις για να μάθει την αλήθεια, όταν του θέτει καίριες ερωτήσεις για να δει αν μπορεί να συνεχίσει μαζί του ή όχι, εκείνος την παραπλανά, με αποτέλεσμα να μην είναι καθαρό το τοπίο για το τι πρέπει να κάνει τελικά.

Όμως, η αλήθεια έρχεται πάντα στο φως...

Η Ευγενία φτάνει στο σημείο, ενώ έχει ανακαλύψει ότι ο Μάρκος είναι ακόμη βαθιά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα, να συνεχίζει να μένει μαζί του. Όμως, παρά το γεγονός ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και βλέπει ότι ο άντρας της δεν έχει μάτια και μυαλό για εκείνη παρά μόνο για την Αλεξάνδρα, εξακολουθεί να είναι ταγμένη σε αυτόν. Όλο αυτό βέβαια θα την οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις και συμπεριφορές. Γιατί όταν ένας άνθρωπος κρατά μέσα του τόσο άσχημα συναισθήματα, της απόρριψης και της αποβίβασης από το σύντροφό του, φτάνει σε ένα σημείο που δεν αντέχει άλλο και μετά χάνει το δίκιο του.

341759184_1409062269943484_1460301341789571557_n.jpg

Γιατί πιστεύετε ότι ενώ πολλές φορές είμαστε καλά σε έναν τομέα, όπως η Ευγενία, δεν είμαστε καλά και στον άλλο, που είναι και πιο σημαντικός, όπως η προσωπική μας ζωή;

Έχει να κάνει ακριβώς με το πόσο έχουμε δουλέψει το κομμάτι της αυτοπεποίθησής μας. Το πόσο μας έχουν μάθει οι γονείς ματ να εκτιμάμε ουσιαστικά τον εαυτό μας και να του δίνουμε τη θέση που του αρμόζει. Τα θεμέλια της συγκεκριμένης γυναίκας -ή οποιοσδήποτε γυναίκας ή άντρα- δεν είναι στέρεα, διότι από το παρελθόν κάτι έχει πάει στραβά. Είναι θέμα αυτοσεβασμού και αυτοπεποίθησης. Η Ευγενία τις δύο αυτές έννοιες δεν τις έχει καλλιεργήσει όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να υποτιμά η ίδια πρώτη τον εαυτό της.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved