Κατέρρευσε η Στανίση με τα λόγια του αδερφού της – «είναι η στυλοβάτης της οικογένειας»
Media

Κατέρρευσε η Στανίση με τα λόγια του αδερφού της – «είναι η στυλοβάτης της οικογένειας»

 

Η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που ζούσε με την οικογένειά της στη Γερμανία αλλά και την πορεία της στο τραγούδι.

Αρχικά η τραγουδίστρια είπε: «Μεγάλωσα εκεί, εκεί ξεκίνησα το τραγούδι στα 16, μου άρεσε το τραγούδι αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Τα χρόνια της ξενιτιάς δεν ήταν εύκολα. Είχε πολύ χιόνι και ο αδερφός μου ήταν νεογέννητος και δεν είχαμε τίποτα και ρώτησα μία Γερμανίδα και μου είπε να πάω στις καλόγριες και βρήκα ένα καρότσι. Βγήκε η ηγουμένη μου λέει θα στα δώσω και τα πήγα».

3123_KATERINA_STANISI_1722023.jpg

Κάποια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου τη διέκοψε προκειμένου να προβληθεί ένα βίντεο με τον αδερφό της, τον Ανδρέα και η Κατερίνα Στανίση συγκινήθηκε με τα λόγια του.

«Είμαστε οικογένεια μεταναστών και με ανέλαβε 9 ημερών και με έκανε 9 χρονών. Εκτός από αδερφή μου είναι και η δεύτερη μητέρα μου, δεν χάρηκε την παιδική της ζωή. Η Κατερίνα είναι η Αγία Αικατερίνη, είναι η στυλοβάτης της οικογένειας, δεν τις οφείλω μόνο ένα ευχαριστώ…» είπε ο αδερφός της και η τραγουδίστρια κατέρρευσε.

Μάλιστα όλη η ομάδα της εκπομπής, Super Κατερίνα συγκινήθηκε με τα τρυφερά λόγια του αδερφού της τραγουδίστριας.

Δείτε τη συγκίνηση της Στανίση στο παρακάτω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved