Προδότες: Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Μαρκουλάκη & πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές το νέο παιχνίδι
Media

Προδότες: Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Μαρκουλάκη & πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές το νέο παιχνίδι

Προδότες: Απόψε το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα αλλά από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, φρόντισε να αιφνιδιάσει τους πάντες!

Για την ακρίβεια άφησε τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό όταν ανακοίνωσε ότι δύο από αυτούς έπρεπε να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ζήτησε από τους 22 παίκτες να διαλέξουν κάποια σύμβολα που βρίσκονταν στο έδαφος. Ο Γιάννης και η Αναστασία επέλεξαν τη σημαία και την ζυγαριά αντίστοιχα όμως αυτά ήταν και τα σύμβολα που τους έδιωχνε, χωρίς να το γνωρίζουν, από το παιχνίδι.

markoulakis-kentriki.jpg

Τότε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τούς είπε: «Αναστασία δεν μπορείς να έχεις έρθει στο παιχνίδι αναζητώντας δικαιοσύνη κι ισότητα. Γιάννη δεν μπορείς να έχεις έρθει στους Προδότες υψώνοντας την λευκή σου σημαία κι αναζητώντας δικαιοσύνη. Επειδή κάθε απόφαση έχει σημασία, θα πρέπει να ζητήσω από τον Γιάννη και την Αναστασία να αποχωρήσουν αμέσως. Αφήστε τους αποχαιρετισμούς και τα φιλάκια. Όλα αυτά ανήκουν σε άλλο παιχνίδι».

Κάτι που δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους τηλεθεατές οι οποίοι μέσα από το Twitter δημοσιοποίησαν όλες τις σκέψεις τους. Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets για το πώς υποδέχτηκαν το νέο παιχνίδι μυστηρίου του ΑΝΤ1.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved