Χριστίνα Σούζη:«Είπα ότι έχω τελειώσει. θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει. Η κόρη μου έπαθε σοκ...»
Media

Χριστίνα Σούζη:«Είπα ότι έχω τελειώσει. θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει. Η κόρη μου έπαθε σοκ...»

Η Χριστίνα Σούζη μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό Μας μετά το τροχαίο που είχε χθες, 7 Ιουνίου και τόνισε ότι θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ μίλησε στη Φαίη Σκορδά τόσο για το τροχαίο ατύχημα όσο και για την κατάσταση της υγείας της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι στο νοσοκομείο. Δεν θα φύγω ούτε σήμερα γιατί έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και γιατί πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση. Θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο μέσα. Πώς έγινε, τι έγινε, δεν θυμάμαι τίποτα. Υποθέτω ότι κάτι απέσπασε την προσοχή μου; Βγήκα μόνη μου. Με βοήθησε ο κ. Βασίλης (Κωνσταντίνου). Έφτασα στο πεζούλι περπατώντας».

xristina_souzi.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Έφτανα στο ραντεβού που είχα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Έλεγα δόξα τον Θεό περπατάω. Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί έφτανα στο ραντεβού για να παρκάρα. Θα μπορούσα να είχα χαιρετήσει».

Και υπογράμμισε: «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήμουν σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα χέρια μου ήταν γεμάτα με αίμα. Είδε τις φωτογραφίες η κόρη μου που είναι στη Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ. Μόλις ξεπρηστώ θα πιάσω δουλειά αμέσως. Ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με αγαπάει».

Στην εκπομπή Πρωινό μας παρενέβη και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Βασίλης Κωνσταντίνου που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος και βοήθησε την μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ να απεγλωβιστεί από το αυτοκίνητο. «Χαίρομαι πάρα πολύ που έκανα πολύ λίγα για να σας απαλύνω τον πόνο που είχατε στον ώμο και τα αίματα που έτρεχαν. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αν δεν είχε ανάψει το κόκκινο φανάρι του παραδείσου θα μπορούσαμε να είχαμε μία διαφορετική ιστορία. Όταν σας αναγνωρίσαμε, όλος ο κόσμος ήταν δίπλα σας. Την Παρασκευή δεν θα είμαι μαζί σας. Ελπίζω από την επόμενη εβδομάδα.» είπε στη Φαίη Σκορδά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved