Μπέττυ Μαγγίρα για Χριστίνα Σούζη: «Το σοκαριστικό είναι που η γυναίκα δεν κατάλαβε πώς έγινε»
Media

Μπέττυ Μαγγίρα για Χριστίνα Σούζη: «Το σοκαριστικό είναι που η γυναίκα δεν κατάλαβε πώς έγινε»

Τα περαστικά της στην Χριστίνα Σούζη που είχε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης, έστειλε η Μπέττυ Μαγγίρα από την εκπομπή της Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν το σοβαρό τροχαίο της Χριστίνας Σούζη, με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται κάτω από ποιες συνθήκες αναποδογύρισε το αυτοκίνητο.

betty-maggira-me-kores2.jpg

«Να στείλουμε τα περαστικά μας στην Χριστίνα Σούζη. Το σοκαριστικό ήταν πως η γυναίκα δεν κατάλαβε πώς έγινε, ή κάπου θα βρήκε σε κάνα κράσπεδο ή κάποιος θα την χτύπησε. Πρέπει να προσέχουμε όλοι μας και ειδικά με το κινητό μας, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν λόγω κινητού. Αφαιρούμαστε λίγο και γίνεται το κακό», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Το αυτοκίνητό της γνωστής μετεωρολόγου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ντελαπάρισε στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου. Η ίδια απεγκλωβίστηκε και να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

souzi-proino-mas.jpg

«Είμαι στο νοσοκομείο. Δεν θα φύγω ούτε σήμερα γιατί έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και γιατί πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση. Θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο μέσα. Πώς έγινε, τι έγινε, δεν θυμάμαι τίποτα. Υποθέτω ότι κάτι απέσπασε την προσοχή μου; Βγήκα μόνη μου. Με βοήθησε ο κ. Βασίλης (Κωνσταντίνου). Έφτασα στο πεζούλι περπατώντας», είπε η ίδια η μετεωρολόγος στον ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved