IQ 160: Ολική ανατροπή! Η Πηνελόπη θέλει σαν τρελή τον Αργύρη!
Media

IQ 160: Ολική ανατροπή! Η Πηνελόπη θέλει σαν τρελή τον Αργύρη!

IQ 160: Η Πηνελόπη καταλήγει να συγκατοικεί με τον Αργύρη, πράγμα που ενοχλεί σφόδρα την Ιωάννα και, παράλληλα, κάνει την ίδια να συνειδητοποιήσει ότι τα αισθήματά της απέναντι στον υπαστυνόμο έχουν αλλάξει... ριζικά και κεραυνοβόλα!

O Αργύρης γίνεται ο επόμενος... οικοδεσπότης της Πηνελόπης, αφού αναγκάζεται να τη φιλοξενήσει προσωρινά. Όμως η απόφασή του αυτή διαταράσσει την ηρεμία της Ιωάννας, που προσπαθεί, όσο μπορεί, να κρύψει την ενόχλησή της.

Στο μεταξύ, η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα υπόθεση: Ένας νεαρός άντρας βρίσκεται δολοφονημένος στον κήπο ενός σπιτιού, το οποίο δεν είναι δικό του. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ταυτότητά του εκτός από ένα τατουάζ στο χέρι του, που οδηγεί την αστυνομία σε μια γκαλερί.

IQ-160-(1).jpg

Εκεί, η Πηνελόπη και ο Αργύρης μαθαίνουν ότι το θύμα, το όνομα του οποίου συνεχίζουν να αγνοούν, ήταν πιλότος και είχε δεσμό με μια influencer, που έχει εξαφανιστεί. Χάρη στην παρατηρητικότητα της Πηνελόπης, θα καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιους συγγενείς του νεαρού και από αυτούς θα μάθουν ότι τελικά όχι μόνο δεν ήταν πιλότος, αλλά στη πραγματικότητα εργαζόταν ως ντελιβεράς.

Όμως, δεν παρέδιδε απλώς φαγητό, αλλά ενίοτε πρόσφερε επί πληρωμή τις υπηρεσίες του σε γυναίκες. Η Πηνελόπη εξετάζει το ενδεχόμενο μια από αυτές να είναι και η δολοφόνος, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπίσει και την ψυχρότητα των συναδέλφων της, οι οποίοι παραμένουν θυμωμένοι μαζί της.

IQ-160-(2).jpg

Έτσι, αποφασίζει να ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη, καθώς έχει ήδη αρχίσει να συνειδητοποιεί κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα: Είναι ερωτευμένη με τον Αργύρη!

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved