Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι 20 επεμβάσεις, ο τρόπος που το αντιμετωπίζει και το μήνυμα αισιοδοξίας
Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι 20 επεμβάσεις, ο τρόπος που το αντιμετωπίζει και το μήνυμα αισιοδοξίας

Ζήσε αλλιώς: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεργάζεται με την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1, ωστόσο, δεν είχαν γνωριστεί οι δυο τους.

Σήμερα, πήγε καλεσμένη στην εκπομπή και μίλησε για όλα και φυσικά για τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει μέχρι και σήμερα.

«Είμαι καλά. Αυτή την περίοδο αναρρώνω γιατί είχα ένα σημαντικό χειρουργείο πριν μερικές ημέρες. Πήγε καλά απ΄ότι είπε ο γιατρός μου αλλά εγώ περιμένω να δω τα αποτελέσματα γιατί θέλουν μήνες για να φανούν. Πήγε καλά σε γενικές γραμμές γιατί ήταν λίγο ζόρικο.

20 Μαΐου έκλεισα τρία χρόνια από την ημέρα της επίθεσης. Έχω κάνει λίγο λιγότερες από 20 επεμβάσεις. Δεν έχω κλάψει ποτέ όταν μπαίνω στο χειρουργείο. Συνήθως είμαι ψύχραιμη, γιατί έχω βάλει στο μυαλό μου ότι το κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, ότι θα με βελτιώσει και είναι για το καλό μου. Ξέρω ότι θα πονέσω, θα ταλαιπωρηθώ και θα κουραστώ αλλά με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα, γιατί αυτός είναι ο στόχος. Χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο ειδικά τώρα που δεν κινδυνεύει η ζωή μου γιατί τα πρώτα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Το έχω φιλοσοφήσει πλέον έτσι, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συνέχισε:

«Πριν την επίθεση στεναχωριόμουν για μικρά πράγματα, μπορεί να μη μου άρεσε η ρουτίνα της ζωής, η οποία πλέον μου λείπει λίγο περισσότερο. Συνεχίζεις, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Πλέον όταν ακούω ανθρώπους να γκρινιάζουν για μικρά πράγματα, χαίρομαι γιατί ξέρω ότι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι δύσκολο ή κάτι πολύ μεγάλο».

paliospyrou.jpeg

Για τη στήλη της στο Ζήσε αλλιώς είπε: «Κάθε φορά που έχω κάποιον απέναντί μου λέω “μπράβο, δεν ξέρω πώς το έχεις κάνει”… Γιατί όλοι το βλέπουν απέξω. Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν ως έμπνευση και πρότυπα. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν είμαι μόνο εγώ που έχω καταφέρει κάτι δύσκολο. Δέχτηκα πάρα πολλή βοήθεια λόγω της έκτασης που πήρε, λόγω της δημοσιότητα. Θέλω να ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν δίπλα μας παντού μικροί ήρωες και αξίζει να τους δίνουμε την ευκαιρία και ένα χέρι βοηθείας…

Όλοι λυγίζουμε είτε για μικρά προβλήματα είτε για μεγάλα και είναι εννοείται ότι φυσιολογικό να συμβαίνει. Αυτό που μου δίνει κουράγιο είναι το κίνητρο. Δηλαδή εγώ έχω γεμίσει τη ζωή μου με ανθρώπους που με αγαπάνε, με πράγματα που θέλω να κάνω. Το βράδυ σκέφτομαι τους στόχους μου και είναι ένα κίνητρο. Οπότε δεν αφήνεις περιθώρια για να θυμώσεις. Έχουν περάσει τρία χρόνια, κοιτάζω πίσω μου τη διαδρομή που έχω κάνει και δεν το πιστεύω».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved