Νίκος Συρίγος - Τα συγκινητικά λόγια για την συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Media

Νίκος Συρίγος - Τα συγκινητικά λόγια για την συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Νίκος Συρίγος είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου τα τελευταία δύο χρόνια στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και της έχει σταθεί στα δύσκολα και στα εύκολα. 

Ο Νίκος Συρίγος και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν μία πολύ καλή σχέση μεταξύ τους αυτά τα δύο χρόνια ενώ ο αλληλοσεβασμός που τρέφουν ο ένας για τον άλλον δεν κρύβεται.

1680523542217-403386026-nikos-sirigos-(5).jpg

Λίγες ημέρες πριν πέσει η αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ο Νίκος Συρίγος ανάρτησε μία φωτογραφία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου την οποία συνόδευε μία λεζάντα στην οποία αναφέρεται προς εκείνη με πολύ γλυκά και τιμητικά λόγια.

nikos-sirigos-(3).jpg

"Πριν από δυο καλοκαίρια όταν ήρθε στο δρόμο μου η "τηλεόραση", οι κόρες μου είπαν με μια φωνή "Στη Σίσσυ να πας!". Δυο καλοκαίρια μετά, θέλω να πω στην Εύα και στην Έλενα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Είχαν δίκιο!
Στη Σίσσυ, πάλι, θέλω να πω: Σ´ευχαριστώ για την υπομονή και την επιμονή σου, για την εμπιστοσύνη σου, για την εχεμύθεια σου, για το νοιάξιμο σου, για την εντιμότητα σου και τη δικαιοσύνη σου αλλά πάνω απ´όλα για την αγάπη σου. Αγάπη κανονική, χωρίς πολλά λόγια. Με πράξεις.
Μου έλεγαν ότι "είναι ευλογία να δουλεύεις με τη Σίσσυ". Δεν μου είχαν πει όμως ότι είναι μεγαλύτερη ευλογία να είσαι φίλος της. Το έζησα, το ζω και θα το ζω.
Α, να συνεχίσεις να είσαι τόσο ΜΑΜΑ! Μας χρειάζονται μαμάδες σαν κι εσένα ! Ακούς;
(Δεν ήθελα να το γράψω στο τέλος της σεζόν, μην φανεί επετειακό! Ούτως ή άλλως αυτό που ζούμε μαζί σου, το ζούμε κάθε εβδομάδα… ). ΧΑΜΟΓΕΛΑ και πάλι! ΧΑΜΟΓΕΛΑ γενικά ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ πάντα ! Σου πάει και σου αξίζει…",
έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος στην ανάρτηση του ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου του απάντησε σε σχόλιο "Νίκος ο ποιητής της καρδιάς μου!".

Δείτε παρακάτω το post που έκανε ο δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/p/CtTuW0TMNb5

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved