Η Μαρία Μπέη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef
Media

Η Μαρία Μπέη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef

MasterChef: Μετά από αρκετούς μήνες στις μαγειρικές κουζίνες, εντάσεις, κόπο και άγχος, η Μαρία Μπέη τα κατάφερε και αναδείχτηκε απόψε η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Με ένα βαθμό διαφορά κατάφερε να κερδίσει τον Νίκο Τράκα. Κυνήγησε το όνειρό της για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά άξιζε τον κόπο καθώς κέρδισε και τον τίτλο της νέας Ελληνίδας MasterChef και το τρόπαιο αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η Μαρία Μπέη μπορεί να μην μπήκε από την αρχή φέτος στο MasterChef 7, καθώς ήταν εισβολέας, ωστόσο, από το πρώτο κιόλας λεπτό της στο παιχνίδι, έδειξε πως μπήκε αποφασισμένη και έτοιμη να φτάσει στην κορυφή. Όλα έδειχαν ότι όταν θα βρισκόταν στον τελικό θα έπαιρνε τη νίκη! Και τα κατάφερε!

Εκεί απόψε ήταν όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο μπαμπάς της δεν μπορούσε να φύγει από το πλευρό της.

Ποια είναι όμως η Μαρία Μπέη;

Η Μαρία Μπέη είναι 24 ετών, κατάγεται από την Πιερία και από μικρή ηλικία ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με την μαγειρική. Δεν επικεντρώθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση που τόσο ήθελαν οι δικοί της, αλλά ακολούθησε το όνειρό της.

Η επίδοξη σεφ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 4 και φέτος την έμαθαν και όσοι δεν την γνώριζαν. Στον τέταρτο κύκλο γνώρισε και τον συμπαίκτη της Δημήτρη Μπέλλο, με τον οποίο από τότε διατηρούν σχέση και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ενώ μαζί τους έχουμε δει και σε στήλη μαγειρικής στην εκπομπή Happy Day.

Οι δυο τους συγκατοικούν και δραστηριοποιούνται μαζί επαγγελματικά, δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο.

Δείτε στα βίντεο τη στιγμή της ανάδειξης του φετινού νικητή και τις πρώτες αντιδράσεις:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved