Νίκος Τράκας: Η άγνωστη ζωή του μεγάλου φιναλίστ - Η αλωπεκία στα δέκα του και η εξομολόγηση
Media

Νίκος Τράκας: Η άγνωστη ζωή του μεγάλου φιναλίστ - Η αλωπεκία στα δέκα του και η εξομολόγηση

MasterChef: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο που εμφανίστηκε ο Νίκος Τράκας στις οθόνες μας, τράβηξε το ενδιαφέρον τόσο της επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού!

Και κάπως έτσι έφτασε στον τελικό να διεκδικεί τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο παρέα με τη Μαρία Μπέη, η οποία εν τέλει αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια.

Ποιος είναι ο Νίκος Τράκας;

trakas-(3).jpg

1. Eίναι 29 ετών.
2. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και είναι πρώην manager σε χώρο εστίασης.
3. Πλέον αποδέχεται και θεωρεί προτέρημα τη διαφορετική εικόνα του, έχει κάνει το σώμα του καμβά για τατουάζ και δεν επηρεάζεται από τα αδιάκριτα βλέμματα.
4. Δηλώνει οργανωτικός και όταν χρειάζεται ανταγωνιστικός.
5. Αυτό που μπορεί να τον δυσκολέψει στο σπίτι του MasterChef 7 είναι η έλλειψη καθαριότητας.

Η αλωπεκία στα δέκα του και η δουλειά ως barman

trakas-(7).jpg

«Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου.
Η αλωπεκία είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο.


Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει.
Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι.
Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό. Ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό», έχει πει ο ίδιος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved