Media

Αγγελική Νικολούλη: Συγκλονισμένη από την εξαφάνιση νεαρής στην Κω: «Να δούμε τι άλλο κρύβεται...»

Gossip-tv Team

Μία από τις πρώτες υποθέσεις με την οποία ασχολήθηκε απόψε (16/6) η εκπομπή Φως στο Τούνελ που παρουσιάζει η Αγγελική Νικολούλη είναι η εξαφάνιση μιας νεαρής κοπέλας που εργαζόταν στην Κω για τη σεζόν. 

Σύμφωνα με όλα όσα έβγαλε στο φως η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης, τα ίχνη της κοπέλας, της Αναστάζια από την Πολωνία, εξαφανίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγες ώρες αφότου είχε στείλει σήμα κινδύνου στον σύντροφό της που επίσης δουλεύει για τη σεζόν στην Κω σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει ότι τα ίχνη της χάθηκαν στην περιοχή Τιγκάκι, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την παραλία στο Μαρμάρι που είναι πολυσύχναστη.

Το νησί είναι ανάστατο και στην περιοχή έχουν σπεύσει εθελοντές με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και προσωπικά αντικείμενα της κοπέλας που φέρουν τη μυρωδιά και το DNA της προκειμένου να βρεθεί έστω κάποιο στοιχείο για την εξαφάνισή της.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τους εθελοντές αλλά και την απεσταλμένη του Mega στην Κω προκειμένου να παρουσιάσει τα μέχρι στιγμής στοιχεία που υπάρχουν για την υπόθεση που φαίνεται να κρύβει πολλά μυστικά...

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν απόψε στην εκπομπή έρευνας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved