Αφροδίτη Λιάντου: Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό της βήμα

«Ήταν πολύ έντονες οι σκηνές και πολύ δύσκολες στο φινάλε»

Media

Αφροδίτη Λιάντου: Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό της βήμα

Πού θα δούμε την Αφροδίτη Λιάντου;

Οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης έχουν επιλέξει τις σειρές που πρόκειται να ενταχθούν την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα της EPT 1 και πλέον προχωρούν γοργά σε συμφωνίες για να βρεθούν τα πρόσωπα που θα τις στελεχώσουν για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

ert.jpg

Στο νέο, καθημερινό σίριαλ «Ηλέκτρα», που προορίζεται να προβληθεί πριν από την prime time του σταθμού, θα δούμε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και την Έμιλυ Κολιανδρή. Σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες του mytv, ένα ακόμα πρόσωπο έκλεισε και θα βρίσκεται μαζί τους και αυτό δεν είναι άλλο από την Αφροδίτη Λιάντου.

aphrodite-liantou.jpg

Η καλλιτέχνιδα συστήθηκε πριν από δύο χρόνια στους τηλεθεατές μέσα από τον ρόλο της Μυρτάλης Βρεττάκου στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» και ύστερα από δική της επιθυμία αποχώρησε στα τέλη του 2ου κύκλου.

dd81aefb-liantou.jpg

Η ηθοποιός έχει προβεί, λοιπόν, στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, κρατώντας έναν ρόλο στην πολλά υποσχόμενη κοινωνική σειρά, η οποία παρουσιάζει τη ζωή μιας γυναίκας που ζει καταπιεσμένη τη δεκαετία του 1970. Την ιστορία της ηρωίδας αφηγείται η εγγονή της, μία νέα κοπέλα της εποχής μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ βασίζεται στο ομώνυμο -υπό έκδοση- μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, είναι σε παραγωγή της JK Productions και πρόκειται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, όπως όλες οι σειρές της δημόσιας τηλεόρασης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved