Media

Ξέσπασε η Ιωαννίδου: Ντροπή! Κανένα σπίτι δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου σε όποιον το έγραψε

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star για τις οικονομικές δυσκολίες που περνά το τελευταίο διάστημα με αφορμή τα χρέη που της φόρτωσε μία συνεργάτιδά της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι σε μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου. Έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου, έτυχαν κάποιες ατυχίες με το σπίτι μου, έκανα κάτι βλακείες και θα τις διορθώσω, διορθώνονται».

Και πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου: «Είναι αυτή η παλιά ιστορία με το θέμα της σχολής, που είχα αυτή τη δήθεν φίλη, η οποία με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ό,τι αγόραζε – ακόμα και σε ταξί να έμπαινε – ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμη μηνύσιμο, μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή»!

ioannidou.jpeg

Και ξέσπασε για τις φήμες περί πλειστηριασμού της κατοικίας της που διαδίδονται: «Τι είναι αυτά, καλέ; Ντροπή! Σας παρακαλώ πολύ, προς Θεού! Κανένα σπίτι δε βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου σε όποιον το έγραψε. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, υπάρχει περίπτωση ότι θα πρέπει να δώσω μόνο 30.000 ευρώ και τελείωσε η ιστορία».

Και κατέληξε λέγοντας: «Είχα πει κάποια στιγμή ότι μπορεί να πουλούσα το σπίτι μου, γιατί υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, και επηρεασμένοι από αυτό κάποιοι με τη φαντασία τους το μεγαλοποίησαν για να κάνουν φασαρία. Παιδιά, λίγο σεβασμό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved