Media

Φως στο Τούνελ: Σοκάρει η Νικολούλη: «Η αποκάλυψη θα προκαλέσει ανατριχίλα, δεν μου έχει ξανατύχει»

Gossip-tv Team

Φως στο Τούνελ: Tελευταία εκπομπή απόψε και οι αποκαλύψεις είναι ανατριχιαστικές, όπως είπε στην έναρξη η Αγγελική Νικολούλη

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στη δολοφονία της Κω.
Το «Τούνελ» βρίσκεται στο νησί και φέρνει στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες και όλο το άγνωστο παρασκήνιο για τον αργό και βασανιστικό θάνατο της νεαρής ξενοδοχειακής υπαλλήλου.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2362023-115238-mm.jpg

Μάρτυρας – «κλειδί» μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή και τα όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα. Η υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα 27 χρόνων, έχει περάσει τα σύνορα της χώρας μας.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2362023-115318-mm.jpg

«Αυτή φίλοι μου είναι η τελευταία εκπομπή για την τηλεοπτική σεζόν και θα δούμε εξελίξεις σε πολύκροτες ιστορίες που έχουμε ερευνήσει. Θα εστιάσουμε όμως και αυτή την Παρασκευή στην άγρια δολοφονία της νεαρής υπαλλήλου εκεί στην Κω. Έχουμε κάνει μια βαθιά έρευνα και θα φέρουμε στο φως και παρασκήνιο αλλά και καινούργια στοιχεία. Υπάρχει όμως και μια αποκάλυψη, που πιστέψτε με, θα προκαλέσει ανατριχίλα», είπε ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως:

«Εγώ όταν το άκουσα, τόσα χρόνια στο αστυνομικό ρεπορτάζ που έχω βρεθεί αντιμέτωπη με άγριους δολοφόνους αυτό το πράγμα δεν μου έχει ξανατύχει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved