My Style Rocks: Οι πιο δυνατές στιγμές του φετινού ριάλιτι μόδας
Media

My Style Rocks: Οι πιο δυνατές στιγμές του φετινού ριάλιτι μόδας

My Style Rocks: Ένας ακόμη κύκλος του ριάλιτι μόδας έφτασε στο τέλος του και θυμόμαστε όλες εκείνες τις δυνατές στιγμές του.

Γιατί μπορεί το συγκεκριμένο σόου μόδας να ανήκει στο ψυχαγωγικό του προγράμματος του σταθμού, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που ζήσαμε μαζί τους έντονες καταστάσεις.

my-style-rock.jpg

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για την Ευδοκία Τσαγκλή. Η Ευδοκία Τσαγκλή η οποία επέζησε από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, είχε κάνει γυρίσματα για το My Style Rocks.

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας πω το εξής. Η Ευδοκία Τσαγκλή δεν είναι μαζί μας σήμερα γιατί ήταν επιβάτης στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Τραυματίστηκε, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, αναρρώνει, είμαστε όλοι δίπλα της, κοντά της, της στέλνουμε τις ευχές και την αγάπη μας. Όποτε θελήσει θα είναι ξανά μαζί μας. τη θέση της παίρνει η κοπέλα που αποχώρησε τελευταία η Βασιλική», είχε πει η παρουσιάστρια

«Το My Style Rocks είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο. Τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο οποίο τραυματίστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή. Η Ευδοκία αναρρώνει έχοντας κοντά τους δικούς της ανθρώπους και από την πορεία της υγείας της θα εξαρτηθεί αν θα επιστρέψει στα γυρίσματα του προγράμματος. Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!», είχε ανακοινώσει ο ΣΚΑΙ.

Μια ακόμη δυνατή στιγμή του ριάλιτι ήταν η σπαρακτική εξομολόγηση της Όλγας που έκανε άπαντες στο πλατό να λυγίσουν. Σπάραξαν όλοι με την ιστορία της Όλγας.

«Πολλές φορές στεναχωριέμαι γιατί ήρθα εδώ για να δείξω τη δουλειά μου…», είπε ξεσπώντας σε κλάματα. «Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι ένα χρόνο με μια βαλίτσα, την κάνω αυτή τη δουλειά ως free lancer έναν χρόνο. Ξέρετε πώς κατέβηκα εδώ; Με μια βαλίτσα… κατέβηκα γιατί πραγματικά το πίστεψα και ακόμη το πιστεύω. Είμαι 12 χρόνια στην μόδα και δεν είμαι ακόμη τέλεια. Συγγνώμη τώρα που πλάνταξα… Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος της μόδας και να λέει ωχ… Αν χρειαστεί θα τους πείσω», είχε πει κάνοντας άπαντες να δακρύσουν!

my-styla-(3).webp

Και η κριτής Ηλιάνα Παπαγεωργίου όμως μας λύγισε όταν έβαλε τα κλάματα στον «αέρα» επεισοδίου με αφορμή τον τσακωμό δυο διαγωνιζόμενων.

6c58fe3c-iliana-papageorgiou-klamata-my-style.webp

«Δεν μπορώ να κλαίνε. Όλα καλά. Εγώ κλαίω γιατί κλαίει η Σελένη γιατί είναι στον τελικό, γιατί έχετε πιεστεί πάρα πολύ, έχετε περάσει πάρα πολλά και στεναχωριέμαι πάρα πολύ να σας βλέπω να μαλώνετε και να ζείτε κάποιες καταστάσεις πολύ πιο βαθιά από όσο θα έπρεπε σε έναν διαγωνισμό που είναι για ρούχα. Αυτό που αισθάνεσαι με στεναχωρεί πάρα πολύ είτε συμβαίνει, είτε όχι δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις» είπε στη Σελένη η οποία είχε και εκείνη βάλει τα κλάματα για ό,τι είχε προηγηθεί.

Τέλος, μια από τις δυνατές στιγμές ήταν όταν η Κατερίνα Καραβάτου ήρθε σε αμηχανία μετά από άγριο τσακωμό στον «αέρα».

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1732023-65116-mm.webp

Η Βασιλική Λιγνού σε ένα από τα επεισόδια δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της ότι κάποιες από τις κοπέλες φέρνουν έτοιμα looks και κερδίζουν ενώ δεν έχουν βγει και ποτέ προτεινόμενες, σε αντίθεση με εκείνη που προσπαθεί μόνη της και δεν παίρνει καλές βαθμολογίες. Όταν κατονόμασε τις παίκτριες του My style rocks έγινε ο κακός χαμός στο πλατό. Ακούστηκαν καυστικές ατάκες και πολλά... μπιπ! Μάλιστα, η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, βρέθηκε σε αμήχανη θέση και ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχίσουν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved