«Κάγκελο» ο Παρτσαλάκης με τον Γεωργίου - «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο»
Media

«Κάγκελο» ο Παρτσαλάκης με τον Γεωργίου - «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή, Night Out ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου και έκανε τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Παρτσαλάκη σχετικά με τον ρόλο του στη Γης της Ελιάς και ο ηθοποιός έμεινε άφωνος.

Ο Ανδρέας του τηλεφώνησε και του είπε: «Επειδή θέλαμε να βάλουμε στον Λυκούργο λίγο πιο έντονο το κωμικό στοιχείο αλλά κάπως να μεταπηδάει από το σοβαρό στο πιο κωμικό, ίσως και να μπερδέψουμε λίγο το κοινό. Δηλαδή μπορεί αυτό που βλέπει να είναι σαν να φεύγει από την πραγματικότητα ο ρόλος και κάπως να φαντάζεται πράγματα. Όμως αντιλαμβάνεσαι πως και η φαντασία θέλει οπτικοποίηση, μην σε φοβίσει αυτό που θα σου πω».

Και συνέχισε ο Ανδρέας στον Γιώργο Παρτσαλάκη: «Θα στο πω, μπορεί να σου ακουστεί λίγο κάπως, αλλά θα το αναλύσουμε μετά. Τώρα ο Λυκούργος έχει φτάσει σε μια ηλικία που μπορεί , όπως κάθε άντρας σε αυτή την ηλικία, να θέλει λίγο spicyness στη ζωή του. Δηλαδή να φωτίσουμε την πιο ρηχή πλευρά του χαρακτήρα του και να περάσει μια φάση που θα σκέφτεται μόνο το σεξ και τίποτα άλλο» τόνισε μεταξύ άλλων ο δημιουργός του επιτυχημένου καθημερινού σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού. «Εκεί λοιπόν αυτό που σκεφτήκαμε, αυτό που θα κάνει δηλαδή αίσθηση, θα στο πω και μην φοβηθείς με αυτό, είναι να υπάρχουν λίγο πιο αποκαλυπτικές σκηνές».

image.jpg

Ο Παρτσαλάκης τον άκουγε χωρίς να μιλά και… αναφώνησε: «Δεν μου λες. Μήπως μου κάνεις πλάκα;»

Και ο Ανδρέας συνέχισε την φάρσα λέγοντας: « Ήξερα ότι θα το πεις αυτό. Όχι. Άκου για να φτάσω εκεί… Σκέφτηκα ότι τώρα έχουμε λίγο χρόνο μέχρι να γίνει αυτό, που θα σε βοηθήσει πολύ και στην κίνηση Γιώργο, δεν ξέρω αν έχεις ακούσει την hot yoga.».

Με τον Παρτσαλάκη να του λέει: « Τι είναι αυτό;»

Ο Ανδρέας απάντησε: «Αυτό είναι yoga βασικά αλλά είναι συγκεκριμένο που το κάνεις γυμνός με ένα ειδικό εσώρουχο που βάζουν.»

Με τον Γιώργο να του τονίζει: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κάνω κάτι τέτοιο»!

Ο Ανδρέας είπε: «Όχι, αυτό δεν θα το γράψουμε.».

partsalakis-georgiou.webp

Και ο Γιώργος Παρτσαλάκης δήλωσε: « Όχι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βγάλω ρούχα! Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα!»

Και ο Ανδρέας συνέχισε: Έχεις δει καθόλου το «Meet the Fockers»; Είναι μια αμερικάνικη ταινία που πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έχουν κάνει τέτοιες στιγμές. Μιλάμε ότι θέλουμε να φύγουμε λίγο από τα τετριμμένα, ρε συ Γιώργο μου, κατάλαβες;

Ο δε Γιώργος είπε: Ναι, αντράκι μου αλλά εγώ δεν έχω, παιδί μου, το κουράγιο να κάνω τέτοιο πράγμα.

Και δείτε παρακάτω πως εξελίχθηκε η φάρσα και πως τελικά του αποκάλυψε ότι του κάνει πλάκα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved