My Style Rocks: Η Emilia Vodos αμφισβητεί το αποτέλεσμα & αφήνει αιχμές: «Ξέρω ότι είμαι η νικήτρια»
Media

My Style Rocks: Η Emilia Vodos αμφισβητεί το αποτέλεσμα & αφήνει αιχμές: «Ξέρω ότι είμαι η νικήτρια»

My Style Rocks: Mε ένα επεισόδιο γεμάτο glam εμφανίσεις και ωραίες στιγμές έριξε αυλαία ο φετινός κύκλος που ανέδειξε νικήτρια την Όλγα Κοτλιδά, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Emilia Vodos που θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη.

Και το γνώριζε και η ίδια και δε δίστασε σχεδόν δυο ημέρες μετά να καταγγείλει στημένη ψηφοφορία μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram.

emiliavodos_350552479_286504843824383_82820521124149947_n.jpg

«Είστε η μεγαλύτερη μου ευλογία. Το ξέρω ότι είμαι η νικήτρια του κόσμου, το ξέρω ότι με ψηφίσατε. Τα έχω δει όλα. Σας αγαπώ, σαν λατρεύω. Να ξέρετε ότι εμείς ξέρουμε την αλήθεια», είπε στο βίντεο της αφήνοντας αιχμές ενώ έκανε και σχετικό ποστ.

«1. Έγινε μεγάλη επένδυση με σύστημα στην Κύπρο που έστελνε αυτόματα μηνύματα μόλις άνοιξε η ψηφοφορία.
2. Οικογένεια και φίλοι ψήφισαν εκατοντάδες χιλιάδες φορές. 3. Η δυναμική ΜΟΥ στο κοινό δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ του show ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. Τα μηνύματα σας χιλιάδες»

Ηλικία: 25 ετών

Επάγγελμα: Σύμβουλος επενδύσεων

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί.

Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο επώνυμα brands. Σε μία casual εμφάνιση μπορεί να συνδυάσει fast fashion και επώνυμα brands. Όταν κάτι προσβάλλει την αισθητική της βγάζει έναν άλλο χαρακτήρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved