Media

Απασφάλισε ο Σάββας Πούμπουρας και μίλησε για το unfollow στην Ελένη Μενεγάκη:«Βαρέθηκα να βλέπω...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε συνέντευξη ο Σάββας Πούμπουρας, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε όσα συζητήθηκαν για τις μεταξύ τους σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

«Στο τέλος σκέφτεσαι μόνο τα ευχάριστα. Όλες οι επαγγελματικές σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω. Μια χαρά πέρασα φέτος, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τις δυνατότητές μου, μπορώ να ξεπερνάω εμπόδια και προστριβές γρήγορα», δηλώνει ο Σάββας Πούμπουρας.

«Πάντα κρατάω το θετικό πρόσημο από ό,τι τελειώνει. Και από το άσχημο έχεις να πάρεις κάτι και από το καλό επίσης», τονίζει ο παρουσιαστής.

Θα συνεργαζόταν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη;

«Ίσως σε ένα εντελώς διαφορετικό concept ναι. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο το καθημερινό, δεν είχα ξανακάνει τέτοιου είδους εκπομπή. Πήρα πάρα πολλά από την Ελένη».

poumpouras02.jpg

Το unfollow στην Ελένη Μενεγάκη!

«Αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό. Εσένα σου αρέσουν όσα βλέπεις στο Instagram; Σου αρέσουν τα τακούνια, τα φορέματα; Μπορεί κάποια στιγμή να βαρεθείς να τα βλέπεις. Όπως και η Ελένη μπορεί να βαρεθεί να βλέπει φαγητά», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

«Επειδή φοράει αυτά τα φορέματα που μου αρέσουν και με πήγε σερί, της λέω: τρεις μέρες μ’ έχεις πάει σερί με τα φορέματα. Μάλλον δεν το ακούσατε καλά. Αυτό ήταν όμως, δεν ήταν κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved