Ναυάγιο: Ο Άγγελος πληγώνει ανεπανόρθωτα τη Βάσω
Media

Ναυάγιο: Ο Άγγελος πληγώνει ανεπανόρθωτα τη Βάσω

Ναυάγιο: Προκειμένου να δικαιολογήσει τον χωρισμό του από τη Βάσω, ο Άγγελος διαδίδει ψέματα πως είναι με άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, η Ειρήνη αντιλαμβάνεται πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος και τον παγιδεύει για να αποκαλυφθεί Άγγελος, για να δικαιολογήσει την απόφασή του να χωρίσει τη Βάσω, διαδίδει πως την άφησε για μια άλλη γυναίκα και η κοπέλα πληγώνεται.

to-navagio-o-angelos.jpg

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης παραδέχεται στην Πολυξένη όλη την αλήθεια για το παρελθόν του κι εκείνη σοκαρισμένη τού δίνει τελεσίγραφο. Εν τω μεταξύ, ο Πέτρος αναγκάζει την Ειρήνη να αντιμετωπίσει όλη τη σκληρή αλήθεια που αρνιόταν να δει για τον Ιπποκράτη και εκείνη με τη σειρά της καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση για το μέλλον της. Νιώθει πως πια δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει στο ίδιο σπίτι με έναν διπρόσωπο άντρα. Παράλληλα, ο Μάκης ζητάει από τη Λίνα εξηγήσεις για την παρουσία του Οθωνα Βασιλείου στο σπίτι της. Από την άλλη, η Αλίκη συναντάει τον Παντελίδη και του εξομολογείται πως περιμένει το παιδί του.

navagio.jpg

Η αντίδραση του σκληρού άντρα, όμως, την εκπλήσσει, καθώς της δηλώνει πως θέλει αυτό το παιδί. Ταυτόχρονα, ο Ιπποκράτης ξεπερνάει τα όρια και γίνεται βίαιος με τον Ορφέα. Η Ειρήνη τρομοκρατείται και αναγκάζεται να τον αντιμετωπίσει και να προστατεύσει το παιδί, βλέποντας πια πεντακάθαρα πως παντρεύτηκε έναν επικίνδυνο άνθρωπο

Πηγή mytv

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη μαθαίνει κάτι που δεν φανταζόταν για τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο: Ένα γράμμα θα καταρρακώσει την Βάσω

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved