Media

Γιώργος και Φοίβος Παπαδάκης: Μπαμπάς και γιος στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη

Gossip-tv Team

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στο «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησαν ο Γιώργος και ο Φοίβος Παπαδάκης.

Πατέρας και γιος μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές αλλά και δύσκολες καταστάσεις της τηλεόρασης.

Ο Φοίβος βρέθηκε έκανε το ντεμπούτο του τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, και από τον Φεβρουάριο συμμετείχε στο J2US με τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Πώς του φαίνεται η εμπειρία της τηλεόρασης;

«Ψάχνω τα τηλεοπτικά μου πατήματα και τα ξεδιπλώνω σιγά σιγά. Τις πρώτες μέρες στην τηλεόραση είχε πολύ άγχος. Αυτό βέβαια φεύγει σιγά σιγά. Και φυσικά το J2US ήταν ένας τρόπος για να δείξω μια άλλη πλευρά του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Θα βρίσκομαι στο «Καλοκαίρι #YES». Μια φρέσκια παρέα, μια εκπομπή χαρούμενη, καλοκαιρινή με τη βούλα και που το περιμένουμε πώς και πώς», πρόσθεσε.

papadakhs9.jpg

Η πιο δύσκολη στιγμή τηλεοπτικά για τον Γιώργο Παπαδάκη:

Ο Γιώργος Παπαδάκης μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη διάρκεια της εκπομπής του. Όπως τόνισε, η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη προς την Λιάνα Κανέλη ήταν κάτι που τον σόκαρε.

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη! Κάποιοι το “όχι” το διακωμώδησαν αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν το χωρούσε το μυαλό μου ότι ένας άντρας θα σηκώσει το χέρι σε μια γυναίκα. Ήταν πραγματικά και η διαχείριση του αέρα αλλά και μετά...»

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved