Γκουρούσης για Καμπουρέλη: «Αυτό το ψεύτικο που βγάζει με τον σύντροφό της κάποια στιγμή θα σκάσει»
Media

Γκουρούσης για Καμπουρέλη: «Αυτό το ψεύτικο που βγάζει με τον σύντροφό της κάποια στιγμή θα σκάσει»

Οι πρώτες φωτογραφίες της Τέτας Καμπουρέλη με τον σύντροφό της Δημήτρη Χαλκιά κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες και έχουν συζητηθεί πολύ.

Η Τέτα Καμπουρέλη έδειχνε τρισευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της και μάλιστα δήλωσε:

«Μέχρι το διαζύγιο είχα μεταφερθεί στη μητέρα μου, στην Καισαριανή, έχοντας αφήσει πίσω όλα μου τα πράγματα. Τώρα μένω σε ένα δυαράκι εκεί κοντά με τον σύντροφό μου».

Ο πρώην σύζυγός της Βασίλης Γκουρούσης, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #Yes και σχολίασε τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήταν πολύ καυστικός.

«Στην Καισαριανή δεν μένουν. Αλλού μένουν. Καμία σχέση η Καισαριανή. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μάλλον μένουν στο σπίτι αυτού του κυρίου που είναι κάπου στη Συγγρού. Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το fake, το ψεύτικο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει. Σας το λέω υπεύθυνα, ότι είναι ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα σκάσει. Να είναι ευτυχισμένοι αλλά εμένα να με αφήσουν στην ησυχία μου. Είναι με τον άνθρωπό της, είναι εκεί που είναι, ας κάτσει εκεί και να μην ασχολείται μαζί μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης και συνέχισε:

«Όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά από την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Τέτα Καμπουρέλη στο gossip-tv! Απαντά στον Γκουρούση: Δεν μπορώ να αφήνω τις προσβολές αναπάντητες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved