Oι Πανθέοι: Η διανομή των ρόλων και οι ήρωες που θα μας καθηλώσουν με τις ιστορίες τους
Media

Oι Πανθέοι: Η διανομή των ρόλων και οι ήρωες που θα μας καθηλώσουν με τις ιστορίες τους

Οι Πανθέοι: H σειρά εποχής επιστρέφει μετά από 47 ολόκληρα χρόνια στις οθόνες μας και σκοπεύει να μας καθηλώσει με τις ιστορίες των ηρώων που θα ξεδιπλωθούν από το πρώτο κιόλας λεπτό προβολής της. 

Στη συγκεκριμένη παραγωγή έγινε πολύ καλή δουλειά αρχικά στο καστ αφού οι πρωταγωνιστές είναι διαλεγμένοι ένας προς έναν πολύ προσεκτικά για να αναλάβουν τους ρόλους που τους κολλάνε... γάντι! Ας δούμε όμως τους βασικούς πρωταγωνιστές και τις ιστορίες που θα μας διηγηθούν μέσα από τη σειρά...

Η Κάτια Δανδουλάκη κατέχει εξέχουσα θέση στο καστ καθώς είναι η πρωταγωνίστρια και της πρώτης σειράς του 1977 που είχε προβληθεί στην κρατική τηλεόραση και της νέας παραγωγής του ΣΚΑΪ.

Όπως εξηγεί στο τρέιλερ της σειράς, τότε κρατούσε τη θέση της Μάρμως Πανθέου, συζύγου του γιατρού Ανδρέα Πανθέου που την καταπίεζε και την χειραγωγούσε. Τώρα θα υποδυθεί τη Χρυσοστόμη Πανθέου, αδελφή του Ανδρέα Πανθέου.

https://www.instagram.com/reel/CukZiH_JC8d/

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί τον Ανδρέα Πανθέο και όπως λέει στο τρέιλερ θα περιμένει τη Μάρμω, τη γυναίκα της ζωής του για όσο χρειαστεί.

https://www.instagram.com/reel/CukamssPtQu/

Η Μελία Κράιλινγκ είναι η Μάρμω Πανθέου και θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε ελληνική παραγωγή, έχοντας ήδη διαγράψει μία λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός και εκτός συνόρων.

https://www.instagram.com/reel/CulqUi3NNAq/

Ο Μιχάλης Σαράντης θα ενσαρκώσει τον Κίτσο Γαλάτη. Δείτε στο παρακάτω βίντεο για τον ρόλο του:

https://www.instagram.com/reel/Culr8H3OR8C/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved