Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Δεν είμαι από αυτούς που θα ξεκατινιαστώ, ίσως γι’ αυτό δεν τους κάνω»
Media

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Δεν είμαι από αυτούς που θα ξεκατινιαστώ, ίσως γι’ αυτό δεν τους κάνω»

 

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι #Yes  για τις τηλεοπτικές προτάσεις, το τηλεμάρκετινγκ και τον θάνατο της μητέρας της πριν ένα χρόνο.

«Όταν δεν έχεις προτάσεις ή οι προτάσεις που έχεις είναι κάτι που ίσως δεν το θέλεις, δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στην τηλεόραση, κάθομαι σπίτι μου. Αν μου κάνει πρόταση κανάλι για το Σαββατοκύριακο, θα του πω “γεια σου κανάλι, θέλω”. Εγώ το ξεκίνησα το Σαββατοκύριακο.Δεν λείπω από την τηλεόραση. Υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι άνθρωποι που κάνουν εκπομπές.» είπε χαρακτηρστικά.

Και τόνισε: «Δεν μου έχουν κάνει πρόταση για πάνελ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ξεκατινιαστώ, ίσως για αυτό δεν τους κάνω» σχολίασε για τους λόγους που απέχει αλλά και για το αν της έχουν γίνει προτάσεις να επιστρέψει στην τηλεόραση.».

Για το τελεμάρκετινγκ που έχει κάνει, η Ντέσσυ Κουφελογιάννη είπε: «Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία δημοσιογράφος που κάνει διαφήμιση. Η εταιρεία αυτή τα έσκαγε, τα ακούμπαγε σε ό,τι εκπομπή έκανα οπότε το λιγότερο που θεώρησα είναι να κάνω διαφήμιση για αυτή την εταιρεία. Βγαίνουν και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Δεν έχω ανάγκη κανένα τους. Κριτική είναι δεκτή. Το να βγάλει ο άλλος τη χολή του… Τι κακό έχει το τελεμάρκετινγκ;».

ntesi1.jpg

Έχει σηκώσει τηλέφωνο να ζητήσει δουλειά; Η παρουσιάστρια είπε: «Είμαι ένα βαθιά κομπλεξικό άτομο που ντρέπεται. Σηκώνω τηλέφωνο για άλλους. Έχω κάνει όμως τηλεφώνημα, έχω στείλει μήνυμα, είπα θα ρίξω τα μούτρα μου».

«Εννοείται ότι έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε ήταν ο πατέρας μου, δεν θες να ξέρεις πώς το έμαθε. Μιλάς για έναν άνθρωπο της νύχτας, Μανιάτη, Δεν μπορείς να φανταστείς πώς αντέδρασε.» είπε στη συνέχεια.

Και τέλος αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρα της και τόνισε τώρα είναι χειρότερα καθώς συνειδητοποιεί την απώλειά της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved