Της μεταμορφώσεως: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Καραγκούνης» από τους Στάβλους της Εριέτας ζαϊμη
Media

Της μεταμορφώσεως: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Καραγκούνης» από τους Στάβλους της Εριέτας ζαϊμη

Πίσω στο 2002 θα σας πάμε σήμερα όταν η σειρά «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη» έγραψε την δική της τηλεοπτική ιστορία.

Η σειρά αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Ρήγα και Αποστόλου και μέχρι σήμερα προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε επανάληψη τόσο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 όσο και στο ΜΑΚTV.

Ένας από τους χαρακτήρες που ξεχώρισε λόγω και της κρητικής του καταγωγής ήταν ο «Καραγκούνης», ο οποίος ήταν ένας από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους της φυλακής.

Ο λόγος για τον κατά κόσμον, Δημήτρη Χαβρέ ο οποίος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1975 και από το 1998 ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού στο Θέατρο, την Τηλεόραση και τον Κινηματογράφο.

Η πρώτη του εμφάνιση στη μικρή οθόνη ήταν το 2000, στην σειρά του STAR Channel, "Σαν Χειμωνιάτικη Λιακάδα". Ο ίδιος συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική αλλά και να δουλεύει ως εκφωνητής. Σήμερα είναι 48 ετών και όντως έχει καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης.

Δείτε πως είναι σήμερα:

KARAGKOUNIS.png

«Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» - Υπόθεση:

Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα πρωτότυπο σωφρονιστικό κατάστημα με γυναίκες κρατούμενες, στο οποίο ο διευθυντής και μία εκ των κρατουμένων ερωτεύονται παράφορα και προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτά τους. Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη προβλήθηκαν για δύο τηλεοπτικές σεζόν και αποτελούνται συνολικά από 36 επεισόδια. Ο πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώθηκε στις 23 Μαΐου του 2003 σε 21 επεισόδια. Ενώ αρχικά η σειρά επρόκειτο να ολοκληρωθεί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, τελικά δόθηκε το πράσινο φως για την παραγωγή και δημιουργία δεύτερου κύκλου επεισοδίων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved