Media

Ματίνα Παγώνη:«Eλάφρυνε» το κλίμα στον αέρα του Mega - Tα επικά σχόλια για τον Αργυρό και η αμηχανία

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας 21/8 η Ματίνα Παγώνη και όταν ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό κομμάτι της εμφάνισής της το κλίμα «ελάφρυνε» αρκετά.

Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών-Πειραιώ μίλησε για διακοπές και για μουσική με τους παρουσιαστές και η κουβέντα στράφηκε ξανά προς τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Συγκεκριμένα αφού μίλησε για τις ελλείψεις των φαρμάκων και την νέα αύξηση στα κρούσματα του κορονοϊού έκανε μία αναφορά στη μουσική και στον τραγουδιστή, στον οποίο όπως φαίνεται έχει αδυναμία.

«Εγώ δεν χορεύω αλλά μου αρέσει να βλέπω αυτούς που χορεύουν, ούτε έχω ιδιαίτερη φωνή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, ενώ σε σχετική ερώτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου, απάντησε: «Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια, όλα έχουν τις ώρες τους αλλά δεν χρειάζεται να πεις κάποιο, γιατί παρεξηγούνται οι υπόλοιποι τραγουδιστές».

pagoni.jpg

Όταν οι παρουσιαστές της ζήτησαν να αποκαλύψει τον αγαπημένο της τραγουδιστή, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της, ξεσπώντας σε γέλια, λέγοντας: «Τη βλέπεις πως επιμένει; Όχι, ποτέ».

«Μου αρέσει πολύ ο Αργυρός, έπαιξε πάρα πολύ το καλοκαίρι. Απ’ ό,τι φαίνεται είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Δεν τον ξέρουμε. Είχαμε πει με την Ανθή (Βούλγαρη) και τον Ιορδάνη (Χασαπόπουλο) να πάμε αλλά δεν πήγαμε τελικά. Τώρα κάνει συναυλίες», ανέφερε στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved