Χατζηπαντελή:Οι πρώτες δηλώσεις για το My Style Rocks και το επικό λάθος με τον... Κουδουνάρη
ndp photo
Media

Χατζηπαντελή:Οι πρώτες δηλώσεις για το My Style Rocks και το επικό λάθος με τον... Κουδουνάρη

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες, 28 Αυγούστου η Σοφία Χατζηπαντελή για τα γυρίσματα του My Style Rocks!

Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes τόσο για τις φήμες που γράφονται για το ριάλιτι μόδας, τη σύγκριση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά έκανε και ένα επικό λάθος με το επώνυμο του Στέλιου Κουδουνάρη.

«Άκουσα τις φήμες αλλά δεν ξέρω ακόμα να σας πω ότι θα το κάνω ή δεν θα το κάνω. Το άκουσα πριν από δύο μήνες. Θα με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα, θα με δείτε σε άλλο πρόγραμμα…», είπε αρχικά.

Και δεν δίστασε να πει: «Πέρσι δεν το έβλεπα το My Style Rocks, αλλά πριν από 2-3 μήνες που το έμαθα, το είδα και έχω πάθει πόρωση. Αυτός ο κριτής, ο Στέλιος Κουδουνάρης, είναι Κυπραίος και ο μπαμπάς μου κάνει παρέα με τον αδερφό του μπαμπά του, είμαστε σαν συγγενείς»!

sofia-xatzipanteli-(8).jpg

Σε αυτό το σημείο η Σοφία έκανε ένα λάθος αντί να πει Κουδουνάρη, είπε «Κουδουνάκη» και οι ρεπόρτερ που ήταν στο αεροδρόμιο τη διόρθωσαν.

Όσον αφορά τη σύγκριση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τόνισε η γνωστή influencer και μοντέλο: «Είναι τόσο όμορφη. Την έβλεπα, είναι κούκλα. Δεν τη γνώρισα ποτέ, αλλά είναι φοβερή και αυθεντική και δυναμική, μου αρέσει».

sofia-xatzipanteli-(11).jpg

Θα είναι αυστηρή με τις διαγωνιζόμενες; Η ίδια τόνισε: «Αν έχω κακή μέρα θα είμαι αυστηρή, αν είναι καλή μέρα θα είμαι καλή».

Δείτε και το βίντεο παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved