Ζερόμ Καλούτα για Πάνο Νάτση: «Υπάρχουν στιγμές που τον σκέφτομαι με πόνο»
Media

Ζερόμ Καλούτα για Πάνο Νάτση: «Υπάρχουν στιγμές που τον σκέφτομαι με πόνο»

Καλοκαίρι #Yes: Η Ζερόμ Καλούτα παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Open και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε και στον Πάνο Νάτση, φίλο και συνάδελφό του, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Την απώλεια την διαχειρίζεσαι σερφάροντας με το κύμα και ότι σου έρχεται, το αντιμετωπίζεις εκείνη τη στιγμή. Υπάρχουν στιγμές που τον σκέφτομαι με πόνο, υπάρχουν στιγμές που τον σκέφτομαι με αγάπη.

Μου λείπει. Υπάρχουν ωραία πράγματα που θα ήθελα να ήταν εδώ να τα απολαύσει μαζί μου. Έτσι είναι όμως και μαθαίνεις να ζεις με αυτό», είπε ο Ζερόμ Καλούτα και συνέχισε μιλώντας για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή:

kalouta.png

«Η Ελλάδα που θα σας δείξω μέσα από την εκπομπή είναι φιλόξενη, έχει χιούμορ, τραγουδάει πάρα πολύ καλά και μαγειρεύει όμορφα φαγητά. Εννοείται πως ανυπομονώ για την πρεμιέρα.

Θέλω να δω πως θα σας φανεί. Γιατί είναι σαν αυτό που λέμε ότι ετοιμάζεις κάτι για τους καλεσμένους και θέλεις να δεις πως τους φαίνεται. Είμαι πολύ περήφανος και εγώ και όλη η ομάδα για αυτό που έχουμε φτιάξει».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved