Media

Οικονομόπουλος: Απαντά για τον εκνευρισμό του, όταν ένα πανέρι με λουλούδια «έσκασε» στο πρόσωπό του

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε την απάντησή του on camera, για το βίντεο που έγινε viral και εκνευρίστηκε όταν ένα πανέρι με λουλούδια έσκασε στο πρόσωπό του την ώρα που ήταν on stage και τραγουδούσε. 

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δέχτηκε ένα πανέρι με λουλούδια στο πρόσωπό του την ώρα που ερμήνευε τη μεγάλη επιτυχία του, «Μελαγχολία μου».

Το γεμάτο πανέρι με τα λουλούδια «έσκασε» στο πρόσωπό του και ο Νίκος Οικονομόπουλος νεύριασε τόσο πολύ που έδειξε με το δάχτυλό του τον θαμώνα και του τόνισε μην το ξανακάνει αυτό!

Ο τραγουδιστής απευθυνόμενος σε έναν θαμώνα του μαγαζιού που τραγουδούσε, του είπε νευριασμένος και κουνώντας του το δάχτυλο: «Μην το κάνεις αυτό, με νευριάζεις».

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στο Tik Tok, τα σχόλια είναι αμέτρητα από τους διαδικτυακούς φίλους και έχει γίνει ήδη viral.

oikonomopoulos-(4).jpg

«Δεν με αφορά να γίνομαι viral», είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος και υπογράμμισε: «Έχω κάνει αρκετές φορές επισήμανση του τύπου ότι μετά την τρίτη, τέταρτη φορά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός. Όπως εμείς σεβόμαστε τον κόσμο, πρέπει και ο κόσμος κατά κάποιον τρόπο να σέβεται τους καλλιτέχνες».

1680077185524-826133982-oikonomopoulos-(2).jpg

Και κατέληξε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους και προβλήθηκε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes: «Όταν έρχεται στο πρόσωπο, δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πάρα πολλές φορές που έχω τραυματιστεί. Δεν θα βγω όμως στην κάμερα να πω ότι τραυματίστηκα από τα λουλούδια. Πολλοί καλλιτέχνες το έχουν πάθει. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνει ο άλλος και πάντα με ψυχραιμία, αλλά κάποια στιγμή και η ψυχραιμία χάνεται. Όχι από εμένα, αλλά και από τους άλλους».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved