Στούντιο 4: Εκτός "αέρα" η εκπομπή της ΕΡΤ - Η ανακοίνωση
Media

Στούντιο 4: Εκτός "αέρα" η εκπομπή της ΕΡΤ - Η ανακοίνωση

Η εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο  με παρουσιαστές την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο δεν θα προβληθεί σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Τι συνέβη;

Η ψυχαγωγική εκπομπή, που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες, δεν θα προβληθεί γιατί θα μεταδοθεί ο αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

studio_4_logo_geniko_1021x576.webp

Μάλιστα στην ανακοίνωση σχετικά με το Στούντιο 4 αναφέρεται:

«Σήμερα η εκπομπή του “Στούντιο 4” δε θα μεταδοθεί λόγω προβολής του αγώνα της ημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ. Ραντεβού την Δευτέρα 11/9 στις 15:00», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω

studio4_ert.jpg

Αυτή τη σεζόν, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επέστρεψαν στην ΕΡΤ1, μια ώρα αρχύτερα! Ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία, το «Στούντιο 4», το πιο ξεχωριστό μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 15:00.

Στον καναπέ τους έχουν ειπωθεί οι πιο ωραίες ιστορίες. Στην κουζίνα τους δίνεται μάχη για την τελευταία μπουκιά. Μαζί τους γελάμε, συγκινούμαστε, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους, μαθαίνουμε για νέες τάσεις και αφήνουμε ανοιχτό παράθυρο σε έναν κόσμο αγάπης και αποδοχής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved