Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω σιχαθεί πάρα πολύ! Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση»
Media

Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω σιχαθεί πάρα πολύ! Είναι επιλογή μου να μην είμαι στην τηλεόραση»

 

 Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε  στην εκπομπή, Super Κατερίνα για την επιτυχία 50-50 αλλά και τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε!

Για το 50-50 ανέφερε: «Για εμένα ήταν αναμενόμενο. Ήταν μια σειρά και παραμένει μια σειρά η οποία έχει στιγματίσει την τηλεοπτική ζωή του τόπου, την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και μην ξεχνάμε ότι είναι μια σειρά που έχει στιγματίσει όχι μόνο για τους χαρακτήρες, όχι μόνο και για το κείμενο, αλλά περισσότερο για το πολύ γέλιο που έχει προσφέρει και είναι μία όαση στο σήμερα που ο κόσμος το χρειάζεται».

Και για τα νούμερα τηλεθέασης, τόνισε: «Να σου πω την αλήθεια το είχα φανταστεί από τον κόσμο που το περίμενε μόλις είχε ανακοινωθεί η επανάληψη. Φωνάζανε “επιτέλους” στους δρόμους μόλις με βλέπανε μου λέγανε “τι κάνεις; Θα ξαναμπεις θα βγει;”, άρα ήξερα ότι η τηλεθέαση θα είναι μεγάλη. Μετά, απλώς ήρθε η δικαίωση όταν είδα τα νούμερα».

pavlos-xaikalis.jpg

Και υπογράμμισε ο Παύλος Χαϊκάλης: «Έχω ακούσει πάρα πολλές τέτοιες βλακείες. Για να είμαστε λίγο καθαροί. Στην πρώτη, στην πρώτη επανάληψη του 50-50 τις καλές εποχές, προ κρίσεως για τα 60 επεισόδια των δύο κύκλων, πήραμε 800 ευρώ, για όλα τα επεισόδια. Αυτά τα οποία λένε ότι θα παίρνουμε εμείς οι ηθοποιοί όλοι 500 και 400 ευρώ τον μήνα, θα είνα 300 το πολύ 400 ευρώ και θα πληρωθούμε μετά από έναν χρόνο, δηλαδή στο τέλος του 2024, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτά που λένε ότι ο κάθε ηθοποιός παίρνει κάθε μήνα 300-400 ευρώ, αυτά είναι αστεία».

xaikalis9.webp

Για την τηλεοπτική πρόταση που είχε φέτος απάντησε: «Και όχι μόνο. Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί δεν με αφορά πια. Έχω σιχαθεί. Έχω σιχαθεί πάρα πάρα πολύ. Είναι επιλογή μου και στάση ζωής. Κανείς δεν ξέρει αν θα αλλάξει αυτό».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved