Σασμός spoiler: Νέα δοκιμασία για Αντώνη και Μαρίνα – Η αποκάλυψη του Φραγκιαδάκη
Media

Σασμός spoiler: Νέα δοκιμασία για Αντώνη και Μαρίνα – Η αποκάλυψη του Φραγκιαδάκη

Σασμός: Ο τρίτος κύκλος της νέας σειράς είναι προ των πυλών και αναμένεται να είναι τεράστιο το ενδιαφέρον μιας που «τίποτα δεν θα είναι ίδιο», όπως έχουν ήδη προλογίσει.

Ο Δημήτρης Ήμελλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day αποκάλυψε πως ο ήρωάς του, Αντώνης και η Μαρίνα θα περάσουν μια νέα δοκιμασία.

sasmos-(3).jpg

«Δεν γίνεται χωρίς δοκιμασία. Φανταστείτε έναν ρόδινο κόσμο, θα πλήττουμε όλοι, οπότε θα υπάρξει ένα πρόβλημα που θα βγει στην επιφάνεια», είπε δίνοντας νέο spoiler.

Σχετικά με τον κόσμο που ταυτίζεται με τον ήρωά του, ο Δημήτρης Ήμελλος, είπε πως:

sasmos-(2).jpg

«Ναι κι εγώ καμιά φορά. Με μπερδεύω στον καθρέφτη με τον Αντώνη. Πάντα συμβαίνει αυτό και είναι πολύ ευχάριστο. Πιο πολύ συγκινούμε με τα μικρά παιδιά. Με ρώταγε ένα παιδί αν είμαι πραγματικός αστυνόμος και του έλεγα όχι. Ένιωθα ότι απογοητεύονταν. Μετά με ρώταγε αν είμαστε πραγματικό ζευγάρι με τη Μαρίνα, του έλεγα όχι και απογοητευόταν. Πήγα να το σώσω και είπα ότι όταν φιλιόμαστε νιώθουμε πραγματική αγάπη. Όταν με ρώτησε αν ο Αστέρης με την Αργυρώ είναι κανονικό ζευγάρι του είπα ναι γιατί ντράπηκα, δεν ήξερα τι να πω. Ένιωσα ότι θα πάω στην κόλαση, θα του γκρεμίσω όλες τις ψευδαισθήσεις».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved