Άννα Μάσχα για το προξενιό της Ιουλίας: Στο τσακ έφυγε το συνεργείο πριν την καταστροφή στη Θεσσαλία
Media

Άννα Μάσχα για το προξενιό της Ιουλίας: Στο τσακ έφυγε το συνεργείο πριν την καταστροφή στη Θεσσαλία

 Η Άννα Μάσχα, η οποία θα πρωταγωνιστεί στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας και θα υποδυθεί τη Χάδω, την αδερφή του μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα μίλησε για τα γυρίσματα της καινούριας σειράς του Alpha, που κάποια έγιναν στο Θεσσαλικό κάμπο.

Η Χάδω είναι μία σκληρή γυναίκα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να κρατά σε ισορροπία την οικογένειά της που διαφεντεύει στον θεσσαλικό κάμπο.

H Άννα Μάσχα είπε για τον ρόλο της στη νέα σειρά: «Η Χάδω και αυτή με έναν τρόπο είναι θύμα. Είναι το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας και έχει τη δυστυχία να γεννηθεί κορίτσι.

Ο πατέρας της της απαγόρευσε να σπουδάσει. Την άφησε όμως να παντρευτεί τον γιο του επιστάτη που ήταν κατώτερος κοινωνικά παρόλα αυτά την άφησε».

anna-masxa3.jpg

Και πρόσθεσε: «Είναι θύμα ενός εγκλωβισμού, είναι προικισμένη με αρετές που θα την πήγαιναν πιο μακριά. Είναι κακιά, είναι σκληρή, κρύβει πάρα πολλά ένοχα μυστικά και δεν κατάφερε να γίνει μητέρα το οποίο την έχει σκληρύνει απίστευτα».

Και υπογράμμισε η ηθοποιός: «Φαντάζομαι θα υπάρχουν ρωγμές που θα δείχνουν γιατί έγινε έτσι. Προσπαθεί κάνει τα πάντα να αποτρέψει τον γάμο με την Ιουλία, φοβάται ότι το ασφαλές σπιτικό που έφτιαξαν θα ξανανοίξει στο χάος».

Και αποκάλυψε: «Έπρεπε να γίνουν κάποια γυρίσματα στη Λάρισα. Εγώ δεν ήμουν. Στο τσακ πρόλαβαν να φύγουν πριν την καταστροφή. Υπήρχε ενημέρωση πως θα έρθει μια κακοκαιρία. Αλλά πού να φανατιστείς ότι θα γινόταν αυτή η τραγωδία;»

Και αποκάλυψε: «Θα με μισήσουν ως “Χάιδω” αν τον παίξω καλά τον ρόλο. Είναι πολύς σκληρός, κακός χαρακτήρας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved