Ο Αντώνης Καρυστινός δίνει spoiler στο gossip-tv: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάσονα στον Έρωτα φυγά
Media

Ο Αντώνης Καρυστινός δίνει spoiler στο gossip-tv: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάσονα στον Έρωτα φυγά

Ο Αντώνης Καρυστινός υποδύεται τον Ιάσονα στην σειρά του Open, Έρωτας φυγάς και μιλά για όλα στο gossip-tv.gr.

Ο ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από τους ρόλους του τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, μπορεί στη σειρά Έρωτας φυγάς να μας έχει δείξει το σκληρό του πρόσωπο, όμως στην πραγματική του ζωή είναι ακριβώς το αντίθετο.

Ευγενικός και καλοσυνάτος, δέχτηκε με χαρά να κουβεντιάσει για όλα, στο Γηροκομείο Αθηνών όπου και τον συναντήσαμε, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα τα οποία είναι δύσκολα και απαιτητικά.

Μιλά για την επιτυχία της σειράς, για το θέατρο που τόσο αγαπά ενώ δεν διστάζει να δώσει και ένα spoiler για το φινάλε του ήρωά του, ο οποίος θα έχει τραγική κατάληξη.

4044_ANTONIS_KARISTINOS_1392023.jpg

Ο Αντώνης Καρυστινός.

NDP photo agency
  • Σας αφήσαμε αιμόφυρτο στο τέλος της πρώτης σεζόν του Έρωτα φυγά.

Εκείνη την εποχή έβγαινε το όπλο για πλάκα γιατί υπήρχε ο κώδικας τιμής και ήταν άλλες οι ηθικές αξίες.

Χαρήκαμε πολύ για την επιτυχία αυτή γιατί πέρα από τους αριθμούς ήταν και οι στιγμές. Όπως συμβαίνει και στο θέατρο. Πέρα από τα αίματα και τις σφαίρες βγάλαμε κάποιες σκηνές για τις οποίες είμαι πραγματικά περήφανος. Κάναμε πολύ ωραία δουλειά παρόλο που είναι καθημερινή η σειρά και οι σκηνές ήταν πολλές και δύσκολες.

  • Υπήρχε κάποια σκηνή που να σας δυσκόλεψε πολύ;

Δεν αφήνω τις σκηνές να με διευκολύνουν. Και οι συνάδελφοί μου και εγώ, δεν είμαστε της ευκολίας. Έχουμε όλοι μια αγάπη για τη δουλειά, κάνουμε και θέατρο που ζορίζεσαι και ψάχνεις να υποστηρίξεις την κάθε λέξη, την κάθε στιγμή, την κάθε ανάσα, την κάθε παύση. Όλες οι σκηνές μας δυσκόλεψαν γιατί δεν τις είχαμε έτοιμες.

  • Στη σειρά είστε όλοι ηθοποιοί. Δεν έχετε προσθήκες ανθρώπων από ριάλιτι ή κάποιους που απλά έχουν χιλιάδες followers στα social media.

Δεν θα πω την άποψή μου για τα ριάλιτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τον χτυπάς φιλικά στην πλάτη και ξέρεις ότι η σκηνή θα φτάσει μέχρι ένα επίπεδο,παραπάνω δεν πρόκειται. Και λες απλά κρίμα! Σε εμάς δεν έχει συμβεί αυτό και ούτε έχει φτάσει κάτι τέτοιο στα αυτιά μου. Μπαίνουν μάλιστα στη σειρά και πολύ καλοί ηθοποιοί όπως η Άννα Ανδριανού, ο Γιώργος Παπαγεωργίου και άλλοι!

4057_NTANI_GIANAKOPOYLOY_ANA_ANDRIANOY_ANTONIS_KARISTINOS_1392023.jpg

Ντάνη Γιαννακοπούλου - Άννα Ανδριανού - Αντώνης Καρυστινός

NDP photo agency
  • Το επάγγελμά σας έχει και μια αβεβαιότητα. Πώς το διαχειριστήκατε αυτό;

Τα πρώτα χρόνια μου ήταν αδιανόητο ότι κάθε τρεις με έξι μήνες τελείωνε κάτι και έλεγες «τι γίνεται τώρα;». Εγώ λόγω χαρακτήρα δεν χτυπάω πόρτες αλλά αν είσαι και νέος ρίχνεις βιογραφικά κάτω από τις πόρτες. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια το συνήθισα και στάθηκα και τυχερός. Υπήρχαν δουλειές στις οποίες δεν τα πήγα και τόσο καλά αλλά και δουλειές για τις οποίες είμαι περήφανος.

  • Ο κόσμος με ποια σειρά πιστεύετε ότι σας ταυτίσει;

Είναι και οι επαναλήψεις τέτοιες που μέχρι και κάποια παιδάκια μου λένε για το «Παρά πέντε» ή για τις «Σαββατογεννημένες». Χαίρομαι πάρα πολύ.

  • Σε επανάληψη είδαμε και τον Έρωτα φυγά φέτος το καλοκαίρι. Κάποιοι που δεν είχαν παρακολουθήσει τη σειρά τον χειμώνα την είδαν τώρα.

Αυτό ήταν μια πολύ ωραία ιδέα. Παίχτηκε και διπλό επεισόδιο, στη βραδινή ζώνη. Πολύς κόσμος το είδε για πρώτη φορά αλλά και πολλοί άλλοι το ξαναείδαν.

202111111137390.0285_ANTONIS_KARISTINOS_10112021.jpg

Στιγμιότυπο από την θεατρική παράσταση «Οι άθικτοι».

  • Ποια είναι τα όνειρά σας όσον αφορά τα επαγγελματικά σας;

Ονειρεύομαι πότε θα ξαναπαίξω θέατρο γιατί πέρυσι ακύρωσα την παράσταση και ούτε φέτος θα παίξω γιατί τα γυρίσματα είναι τόσο απαιτητικά που δεν γίνεται. Όταν τελειώσει η δεύτερη σεζόν, θα ήθελα να παίξω του χρόνου στο θέατρο.

  • Εκτός κι αν η σειρά συνεχίσει και για τρίτη σεζόν…

Δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν. Κάποια στιγμή πρέπει να πεθάνω. Αυτό θα είναι κάτι πολύ σωστό να συμβεί και έτσι θα συμβεί. Δεν γίνεται να παίζουν οι ίδιοι άνθρωποι 150 χρόνια. Θα συμβεί αυτό και θα έχει και ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/reel/Cssp4HnIdPi/

Έρωτας φυγάς - Στις 20:00, στο OPEN, καθημερινά Κυριακή έως Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Η Πέμη Ζούνη στο gossip-tv: «Κάποια στιγμή πέρασα από τον καθρέφτη και είπα "ποια είναι αυτή;"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved