Φίλιππος Καμπούρης: Ραγίζει καρδιές στην πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο της αδερφής του, Τζίνας
Media

Φίλιππος Καμπούρης: Ραγίζει καρδιές στην πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο της αδερφής του, Τζίνας

O Φίλιππος Καμπούρης μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της αδελφής του, Τζίνας Ντρούλις και ανοίγει την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ο Φίλιππος Καμπούρης ανέφερε: «Μέσα σε 15 μήνες ξεκληρίστηκε η οικογένειά μου, έχασα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και πριν λίγο καιρό, την αδερφή μου (Τζίνα Ντρούλις)…»!

Και πρόσθεσε με σπαραγμό ψυχής: «Τραγικές στιγμές για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον έναν θάνατο μετά τον άλλον… Έλεγα μου κάνει κάποιος πλάκα. Ήταν σκληρό και έλεγες «γιατί», αλλά ήταν θέλημα Θεού… Η απώλεια της αδερφής μου ήταν το τελειωτικό ισοπέδωμα.»

tzina-3.webp

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλα ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της μητέρας μου, είχε κάποια πρηξίματα… Συναντιόμασταν πάντα βραδινές ώρες, κάποια στιγμή συναντηθήκαμε μέρα, τη βλέπω και παθαίνω σοκ «της λέω δεν είσαι καλά… »! Είχε αδυνατίσει πολύ, με πήρε η γιατρός με κλάματα και μου λέει το μαντάτο ότι η αδερφή μου έχει καρκίνο… όγκο στο συκώτι. Εντοπίζεται ότι είχε καρκίνο και στο έντερο και στην κοιλιακή χώρα και ξεκινά τις χημειοθεραπείες. Το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα πολλά… αναγκάστηκε να έχει παραφύσει έδρα, αλλά ήθελε να περάσει το μήνυμά της και στους υπόλοιπους ανθρώπους ότι πρέπει να ζεις με αυτό, με αυτό το σακουλάκι… και είχε σκεφτεί να κάνει και φωτογραφίσει που δεν πρόλαβε… Είχε μολυνθεί »!

Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι ο σύντροφός της αδερφής του της στάθηκε έως το τέλος και ένιωσε την πραγματική αγάπη.

«Η αδερφή μου έβλεπε τον θάνατό της… Στην κηδεία της έβαλε ροζ, ήθελε το νυφικό της να είναι ροζ» και λύγισε ο Φίλιππος Καμπούρης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved