«Νύχτα στάσου» στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ - Ποια θα σταθεί στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου;
Media

«Νύχτα στάσου» στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ - Ποια θα σταθεί στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου;

«Νύχτα στάσου» με τον Χρήστο Νικολόπουλο! Μία μεγάλη καλλιτεχνική σύμπραξη από τρεις κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού στη νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1.

Ο τίτλος της νέας εκπομπής θα είναι «Νύχτα στάσου», ένα από τα εμβληματικά τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, ενώ ο μεγάλος συνθέτης θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση της εκπομπής.

nikolopoulos-2.jpg

Χρήστος Νικολόπουλος

«Νύχτα στάσου» - Ποιες θα σταθούν στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου;

Σύμφωνα με πληροφορίες την παρουσίαση δίπλα στον Χρ. Νικολόπουλο θα αναλάβει η Μελίνα Ασλανίδου, που δοκιμάζεται για πρώτη φορά σε αυτόν τον ρόλο. Στην εκπομπή εντάσσεται άλλη μια δημιουργός με τεράστια πορεία, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Η σπουδαία σπχουργός που συνεργάζεται ήδη με τη δημόσια ραδιοτηλεόραση με δική της εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα, θα έχει στην εκπομπή «Νύχτα στάσου» συμβουλευτικό ρόλο, πίσω, αλλά πιθανότατα και μπροστά από τις κάμερες. Η εκπομπή θα μεταδίδεται στην prime time της ΕΡΤ1 κάθε Σάββατο, ενώ θα έχει διευρυμένη διάρκεια σε σχέση με την «Αυλή των χρωμάτων», την οποία διαδέχεται.

Χρήστος Νικολόπουλος - Ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού κι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού ανήκει στην οικογένεια της ΕΡΤ από το 2021. Ο

Δισκογραφικά ο Χρήστος Νικολόπουλος συνέθεσε πολλά μουσικά έργα. Οι πιο γνωστοί δίσκοι του: «Νυχτερίδες και αράχνες» (1968), «Απόψε σ' έχω στην αγκαλιά μου» (1968), «Αγριολούλουδο» (1972), «Νύχτα στάσου» (1975), «Υπάρχω» (1975), «Στο σταυροδρόμι» (1977), «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει», «Παίξε Χρήστο επειγόντως», «Οι νταλίκες», «Όλοι δικοί μας ήμαστε», «Ο Σαλονικιός», «Αγάπη όλο ζήλια», «Το βραδάκι», «Συλλαβιστά - ­Ψιθυριστά», «Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς», «Η νύχτα θέλει έρωτα», «Όλες του κόσμου οι Κυριακές» κ.α.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved