«Χαμογέλα και πάλι!»: Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα - «Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει»
Media

«Χαμογέλα και πάλι!»: Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα - «Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει»

Πρεμιέρα έκανε για μία ακόμη σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τη συχνότητα του Mega. 

Με πολύ κέφι, καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα επέστρεψε η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου,«Χαμογέλα και πάλι!».

siisi3.jpg

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, χαμογελαστή και με πολύ καλή διάθεση καλωσόρισε τους τηλεθεατές, έχοντας φυσικά στο πλευρό της την ομάδα της.

«Καλημέρα! Καλή σεζόν να έχουμε! Χαρούμενη! Είμαστε μια παρέα, θέλουμε να πίνουμε μαζί σας το καφεδάκι μας τα Σαββατοκύριακα, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Για 6η χρονιά, μπορούμε να το κάνουμε για χρόνια αυτό. Είναι τεράστια η χαρά μας. Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, για όσο καιρό μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει έτσι λίγο διαμορφώνεται. Οι σταθερές αξίες όμως όπως βλέπετε είναι εδώ» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα.

Η εκπομπή επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα με σκοπό να γεμίσει τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα είπαν την πρώτη «καλημέρα».

Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος και η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει για μία ακόμη σεζόν ο Γρηγόρης Μελάς που έχει πάντα αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ.

xamogela.jfif

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την πρεμιέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved