To προξενιό της Ιουλίας: Συνεχίζονται τα γυρίσματα – Τι θα γίνει με την πρεμιέρα της σειράς
Media

To προξενιό της Ιουλίας: Συνεχίζονται τα γυρίσματα – Τι θα γίνει με την πρεμιέρα της σειράς

Παρά το γεγονός ότι η κακοκαιρία Daniel που κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της, παραλίγο να δημιουργήσει προβλήματα στα γυρίσματα της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας όμως η παραγωγή κατάφερε να βρει τη λύση…

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι συντελεστές της σειράς βρέθηκαν στη Λάρισα μόλις δύο μέρες πριν από το ξέσπασμα της κακοκαιρίας, όμως βλέποντας πώς εξελίσσονταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

proxenio-ioulias.jpg

Παρά την ολική καταστροφή στην περιοχή, τα γυρίσματα της σειράς δεν επηρεάστηκαν, όπως έχει γραφτεί, ούτε στο ελάχιστο αφού οι συντελεστές και οι άνθρωποι της παραγωγής συνεχίζουν κανονικά τη δουλειά τους σε άλλες περιοχές, αυτή τη φορά της Αττικής.

Τα γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους γίνονται στην Παιανία και σε άλλα σημεία της Αττικής και θα συνεχίσουν κανονικά μέχρι να έρθει και πάλι η στιγμή που θα μπορούν να συνεχιστούν στη Λάρισα.

proxenio.png

Όσο για την ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς που θα δούμε στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Alpha, παρά τα όσα έχουν γραφτεί περί πρεμιέρας της στις 2 Οκτωβρίου, κάτι τέτοιο δεν έχει οριστικοποιηθεί και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για την πρώτη επίσημη...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved