Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε λυγμούς – «ανάψτε μια λαμπάδα…»
Media

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε λυγμούς – «ανάψτε μια λαμπάδα…»

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα!

Στην εκπομπή προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για το μωρό που έχασαν με τη Ναταλί Κάκκαβα, αλλά και τον θάνατο των γονιών του.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, είπε: «Το λέω παντού όταν ακούω ότι βάζουν χέρι στη γιαγιά και στον παππού, λέω “τι λέτε ρε παιδιά;” ανάφτε μια λαμπάδα”» και ξέσπασε σε λυγμούς.

Και τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Δεν θυμάμαι να μου έχει λείψει τίποτα. Περνούσα υπέροχα. Τώρα δεν ξέρω αν τα παιδιά μπορεί να μεγαλώσουν έτσι και να αισθάνονται το ίδιο. Το έχω σκεφτεί, πώς θα ένιωθαν αν μεγάλωναν έτσι. Υπήρχε πιο πολύ ελευθερία, δεν είχες κάποια πράγματα, δεν το καταλάβαινες, ήσουν ευτυχισμένος…

gkoyntaras.jpg

Όλοι οι γονείς προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Μπορεί να μη το κάνω καλά. Η πορεία και το μέλλον θα δείξει τι παιδιά θα μεγαλώσουν, με τι αρχές, με τι αξίες»!

Και η Κατερίνα Καινούργιου τότε του είπε: «Σ’ αγαπώ πολύ. Είσαι υπέροχος μπαμπάς, υπέροχος σύντροφος. Μακάρι, Γρηγόρη να βρω έναν σαν εσένα…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved