Σασμός: Η πρεμιέρα, οι ημέρες προβολής και οι νέοι χαρακτήρες
Media

Σασμός: Η πρεμιέρα, οι ημέρες προβολής και οι νέοι χαρακτήρες

Σασμός: Μια ανάσα έχει απομείνει για τη μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς που ήρθε και έφερε αέρα ανανέωσης στη μυθοπλασία.

Ο Σασμός είναι η σειρά που «ταρακούνησε» τα τηλεοπτικά ύδατα καθώς τόσο η ιστορία, όσο και το καστ (που συνεχώς προστίθενται σε αυτό σπουδαίοι ηθοποιοί) αλλά και η σκηνοθεσία έκανε το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπήσει και καθόλου να μην βαρυγκωμήσει που έρχεται ένας ακόμη νέος κύκλος που θα φέρει συγκλονιστικές ανατροπές.

sasmos-(10).jpg

Τα νούμερα τηλεθέασης εξάλλου το αποδεικνύουν περίτρανα.

Η πρεμιέρα του 3ου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τη ερχόμενη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με ένα επεισόδιο τόσο δυνατό που θα προκαλέσει τριγμούς!

Ο προγραμματισμός της σειράς δεν έχει καμία αλλαγή από την περασμένη σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως θα καλύπτει το slot των 21:00 από Δευτέρα έως και Πέμπτη.

sasmos-(5).jpg

Σχετικά με δημοσίευμα που ήθελε να υπάρχουν σκέψεις αλλαγής προγραμματισμού λόγω της νέας σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα» που θα προβάλλει το πρώτο επεισόδιο την Κυριακή 24-09 δεν έχει καμία ισχύ καθώς στον Alpha γνωρίζουν από πως από η μια η σειρά έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που περιμένει αγωνιωδώς τις εξελίξεις και από την άλλη ο υγιής ανταγωνισμός για τους ανθρώπους του Alpha ήταν και παραμένει κομμάτι που φέρνει πρόοδο και μεγαλύτερο δυναμισμό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved