Σασμός spoiler: Μαρίνα και Αντώνης χωρίζουν
Media

Σασμός spoiler: Μαρίνα και Αντώνης χωρίζουν

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα, κυριευμένη από τύψεις για τον θάνατο του αγαπημένου της Πετρή, θα μιλήσει στη Μαρίνα και θα της αποκαλύψει την επίσκεψή της στην αστυνομία προκειμένου να μεταφέρει τις υποψίες της για τον φόνο του Στεφανή. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Αντώνης γνώριζε εξ αρχής και τρελαίνεται από την προδοσία του.

Τα γεγονότα έχουν ωριμάσει την όμορφη Θοδώρα που διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Η ουσιαστική της σχέση με τον Γιώργο, την έχει κάνει να καταλάβει όλα τα λάθη του παρελθόντος και μοιραία για να εξιλεωθεί θέλει να ζητήσει συγγνώμη από εκείνους που πόνεσε. Ένα από αυτά τα άτομα νιώθει πως είναι και η Μαρίνα. Το γεγονός ότι είπε στον Αντώνη πως ο αδελφός της Μανόλης, που όλοι ήξεραν πως έχει δει τον δολοφόνο του Στεφανή, φώναζε στον ύπνο του το όνομα του Πετρή, δεν μπορεί να «σβήσει» μέσα της.

Αντιθέτως, από τον προηγούμενο κύκλο είδαμε ότι ήθελε να μιλήσει στη Μαρίνα για να απολογηθεί. Όμως, ούτε ο Γιώργος ούτε ο Αντώνης την άφησαν γιατί θεώρησαν πως δεν θα είχε πλέον κανένα νόημα η αποκάλυψη αυτή, αντιθέτως να τους πήγαινε όλους πίσω και θα κλόνιζε την εμπιστοσύνη τους.

«Και να το κάνεις, ο Πέτρος δεν θα γυρίσει πίσω», θα της πει ο άντρας της. Όμως τα πράγματα για την κοπέλα από την Άνω Ποριά δεν θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχει στο μυαλό της.

sasmos.jpg

Η Θοδώρα αποβάλλει ξανά

Η Θοδώρα θα χάσει για δεύτερη φορά το παιδί της, γεγονός που θα την κάνει να καταρρεύσει. Ο κόσμος της θα διαλυθεί. Μη έχοντας κάτι παραπάνω να χάσει, αφού θεωρεί πως έχει ήδη χάσει και την αγάπη του Γιώργου, θα βρεθεί στην πόρτα της Μαρίνας και θα της πει ότι φταίει για τον θάνατο του γιου της. Ότι εκείνη υποκίνησε τις υποψίες της αστυνομίας να παρακολουθήσει τον Πέτρο για τον φόνο του Στεφανή, δεν περίμενε όμως το ντόμινο εξελίξεων που ακολούθησε, ούτε τον θάνατό του. Η Μαρίνα δεν θα κλονιστεί από την αλήθεια αλλά κυρίως από το γεγονός πως ο Αντώvης τόσα χρόνια δεν της είχε μιλήσει.

«Πες μου ότι είναι ψέματα. Πες μου ότι εσύ δεν ήξερες ή δεν είχες καταλάβει τα λόγια της Θοδώρας και δεν έδωσες ποτέ εντολή να τον ψάξουν. Πες μου γιατί θα τρελαθώ», θα του πει και εκείνος που δεν έχει μάθει να της κρύβεται, θα το παραδεχτεί. Η έντασή της θα φέρει την κρίση στη σχέση τους και το τέλος του γάμου τους θα είναι δεδομένο. Η Αργυρώ θα προσπαθεί να φτιάξει την κατάσταση μεταξύ τους αλλά όλες οι κινήσεις της θα πέσουν στο κενό.

«Μαμά, ο Αντώνης ήθελε απλά να σε προστατεύσει από παραπάνω πόνο. Μην του κρατάς κακία», θα την παρακαλέσει αλλά εκείνη δεν θα ακούει κουβέντα: «Η σχέση μου μαζί του έχει τελειώσει οριστικά. Έπρεπε, Αργυρώ, να μου έχει μιλήσει. Αναζητούσα την αλήθεια και μου την έκρυψε. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα μου είπε ψέματα...».

Πηγή: tv 24

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved