Σίσσυ Χρηστίδου: «Η ψυχή μου ξέρει πως ανταπεξήλθα στον θάνατο της μαμάς μου και στο διαζύγιο»
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: «Η ψυχή μου ξέρει πως ανταπεξήλθα στον θάνατο της μαμάς μου και στο διαζύγιο»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και για το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

"Η ψυχή μου το ξέρει πως ανταπεξήλθα στον θάνατο της μαμάς μου και στο διαζύγιο... Πήρα μια απόφαση που θεωρώ ότι δεν θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Η ασθένεια της μητέρας μου με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να ήταν λιγότερο βαριά από ό,τι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό. Με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι, οπότε έγινα πιο διεκπεραιωτική. Δεν έκανα αυτά που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στη μαμά μου." είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: "Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, τη μισή εβδομάδα εδώ, έψαχνα γιατρούς, μιλούσα με όποιον μπορούσα. Συνέβαιναν παράλληλα στη ζωή μου όλα αυτά, αυτό ήταν το επίκεντρο για μένα. Όταν έφυγε η μαμά άλλαξε αυτό. Αυτή η αλλαγή «έγραψε» γιατί έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις και πραγματικότητες στη ζωή μου. Εγώ ήξερα τι θα γίνει..."

sissi-3.jpg

Και πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου: "Ο κόσμος δεν ξέρει αυτά που έχω ζήσει στην προσωπική μου ζωή και μπορεί οι αντιδράσεις να φαίνονται λίγο ξαφνικές ή ότι δεν τις έχω σκεφτεί καλά. Τα έχω ζυγίσει όλα πάρα πολύ καλά και έχω κάνει πάρα πολύ υπομονή, πολλά χρόνια. Όταν γίνει αυτό το κλικ, μετά δεν υπάρχει γυρισμός».

Και σε άλλο σημείο για τον χωρισμό της από τον Θοδωρη Μαραντίνη:

«Το διαζύγιο το χειρίστηκα σαν μητέρα. Με φόβισε πολύ. Κατάλαβα ότι δεν είναι όλα προφανή και ότι ή θα πρέπει να βγω να εξηγήσω ή θα πρέπει να κρατήσω τη σιωπή μου και να προστατεύσω ό,τι έχω σημαντικότερο. Διάλεξα το δεύτερο. Δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας, όσο με νοιάζουν τα παιδιά μου."!

Και πρόσθεσε: "Ζούσα με αυτό τον φόβο και αποφάσισα να μην φοβηθώ άλλο, γιατί φοβόμουν πολλά χρόνια γι’ αυτή την έκθεση. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, δεν φοβάμαι τίποτα πια»,!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved