Χρηστίδου: Λύγισε μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές με τη μαμά της - Ξέσπασε σε κλάματα η Μενεγάκη
Media

Χρηστίδου: Λύγισε μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές με τη μαμά της - Ξέσπασε σε κλάματα η Μενεγάκη

Η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές που έζησε μαζί της και τόσο η ίδια όσο και η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασαν σε κλάματα. 

Την ώρα που η παρουσιάστρια μιλούσε για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της που ήταν μαζεμένη όλη η οικογένεια στο πλευρό της, η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε σε λυγμούς και αναφώνησε: "Μη μου το κάνεις αυτό...." και λύγισε και η Ελένη Μενεγάκη βλέποντάς τη δάκρυσε και εκείνη.

H Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως η ασθένεια της μαμά της τής έδωσε την ευκαιρία να της πει όσα ήθελε

sisi-4.jpg

Η παρουσιάστρια τόνισε: "Όταν έχασα την μητέρα μου, ήταν δίπλα μου και ο Γιάννης, ο αδερφός μου. Εκείνη τη στιγμή που συνέβη, ήταν ήρεμη στιγμή και ήμασταν αγκαλιά της. Κοίταξα γύρω μου και είπα ότι στέκομαι, με έκανε να νιώσω δυνατή εκείνη τη στιγμή. Επειδή είχα περάσει πολύ πόνο προηγουμένως και σταμάτησε να πονά και εκείνη, ήταν μια μαγική στιγμή παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε 2 ώρες να φωνάξουμε τους γιατρούς.

Την ώρα που θες να πεις πράγματα σε έναν άνθρωπο, είναι σημαντικό να το κάνεις και της τα έχω πει όλα. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο στη ζωή μας και αυτό θέλω να μάθω και στα παιδιά μου. Μπορεί να τα ξέρουμε αλλά καλό είναι να τα λέμε γιατί κάποια πράγματα δεν είναι αυτονόητα. Χαμογελάμε και πάλι"!

Και σε άλλο σημείο τόνισε: "Πολλές φορές έκανα τη σκέψη πως θα είχα... δεν μπορώ τώρα μη μου το κάνεις αυτό" με τη Σίσσυ να ξεσπά σε κλάματα και την οικοδέσποινα να λυγίζει.

Και πρόσθεσε: "Έχω κάνει αυτήν τη σκέψη ότι αν ήταν ξαφνικός ο θάνατος, εγώ πώς θα το είχα ντιλάρει; Την ώρα που θες να πεις πράγματα στον άνθρωπο που αγαπάς, νιώθεις το ρολόι να χτυπά και φοβάσαι να του τα πεις γιατί αντιλαμβάνεται γιατί του τα λες και δεν θέλεις να του περάσεις αυτόν τον φόβο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κάνεις και σε όλη αυτήν τη διαδρομή σκεφτόμουν τι θα ήθελα να κάνουν τα δικά μου παιδιά και τι θα ήθελα εγώ να είχα ακούσει, ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Χαμογελούσα μέχρι και την τελευταία ημέρα για να μην στενοχωρηθούμε. Ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν μου είπε έλα και ποτέ δεν με κάλεσε. Δεν ήθελε ποτέ να γίνει βάρος. Τα πράγματα, παρόλο που τα ξέρουμε, είναι καλό να τα λέμε όταν έχουμε τον χρόνο, ακόμα κι αν δεν κινδυνεύει κάποιος. Να τα λέμε γιατί δεν είναι αυτονόητα για τους ανθρώπους..."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved