Media

Ι love Σου Κου: Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε πρεμιέρα - Τα πρώτα της λόγια: «Ήρθα για να ριζώσω»

Gossip-tv Team

Ι love Σου Κου: Πρεμιέρα έκανε σήμερα (23/9) η Μπέττυ Μαγγίρα, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 μετά την απόφασή της να φύγει από το Open όπου παρουσίαζε καθημερινή πρωινή εκπομπή. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη και την Τζο Κουτσοκώστα από σήμερα (23/9) και κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους και υπόσχονται πως θα μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που θα τα έχει όλα!

I-LOVE-SOY-KOY_-(1).jpg

Lifestyle θέματα, από την ελληνική και ξένη showbiz, αποκλειστικές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με ξεχωριστούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, θέματα επικαιρότητας και σχολιασμός με αστεία video για όσα συμβαίνουν στον κόσμο, τηλεοπτικά νέα από τον Σάββα Μπίτζα, μαγειρική με τον Νικόλα Καρβέλα και κάθε Κυριακή αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, στη σημερινή επίσημη... πρώτη στον ΑΝΤ1 ήταν πολύ εντυπωσιακή και μεταξύ άλλων στα πρώτα της λόγια είπε:

«Καλημέρα, νάτο το εξοχικό μας» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία επέλεξε για την πρεμιέρα της ένα υπέροχο σύνολο σε κόκκινο χρώμα. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την αγωνία και το τρακ της πρεμιέρας, παίρνοντας συχνά κάποιες ανάσες για να χαλαρώσει. Η Μπέττυ Μαγγίρα μας ξενάγησε στο υπέροχο πλατό που πράγματι θυμίζει εξοχικό μιας και διαθέτει βεράντα, τζάκι αλλά και δεύτερο όροφο με δήθεν δωμάτια για τους εκλεκτούς καλεσμένους της εκπομπής. Μάλιστα, στα πρώτα πλάνα είδαμε την Μπέττυ Μαγγίρα σε ασπρόμαυρα πλάνα να βγάζει από τα έπιπλα τα λευκά σεντόνια, όπως συνήθως κάνουν όσοι επιστρέφουν σε ένα σπίτι που είναι κλειστό για πολύ καιρό.

Η Μπέττυ Μαγγίρα επίσης μίλησε για την ομαδικότητα στην οποία πιστεύει και αμέσως καλωσόρισε τους συνεργάτες της με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Μακαλιά που ήταν και ο μόνος που την ακολούθησε από το πρωινό του Open.

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα πλάνα της πρεμιέρας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved