Mega Καλημέρα: Η on air διαφωνία – «Θα τρελαθώ! Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα»
Media

Mega Καλημέρα: Η on air διαφωνία – «Θα τρελαθώ! Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα»

Οι δηλώσεις της Έφης Σαρρή στο Mega Καλημέρα ότι θέλει ο άντρας να υπακούει στις διαταγές της και να είναι ma’am προκάλεσε μία διαφωνία στον αέρα της εκπομπής.

Αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη, είπε: «Ένας άντρας, ο οποίο είναι αρσενικό και πρέπει να υπάρχουν αρσενικά παλαιάς κοπής, πρέπει να βάλει όρια. Πρέπει ο άντρας να βάλει όρια για να νιώθει η γυναίκα ότι υπάρχει ασφάλεια. Διότι όταν δεν κάνει ο άντρας πρόταση και δεν βάζει όρια, μετά όλα γίνονται ρημαδιό».

Η Ελεονώρα Μελέτη τότε ρώτησε: «Μόνο ο άντρας βάζει όρια; Και η γυναίκα πρέπει να βάζει όρια».

Με τη Νανά να συνεχίζει: «Όταν υπάρχουν δύο καπεταναίοι στο καράβι, το καράβι πάει για φούντο. Άρα, πρέπει σε μια σχέση στο σπίτι κάποιος να είναι αρχηγός. Αυτός ο οποίος φέρνει τα λεφτά, αυτός και…».

Και τότε η Ελεονώρα είπε: «Δεν μπορώ να το ακούω αυτό το πράγμα. Τι πάει να πει “αυτός που φέρνει τα λεφτά”; Δηλαδή, συγγνώμη ρε Νανά, άμα δουλεύει η γυναίκα, τι θα κάνει;».

Η δε Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε: «Μπορώ να έχω την άποψή μου;»

Και η παρουσιάστρια δήλωσε: « Και βέβαια, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το “αυτός που φέρνει τα λεφτά»!

Η Νανά απάντησε: « Γι’ αυτό έχουν γίνει όλα τα σπίτια ρημαδιό. Όταν θες να είσαι κι εσύ αρχηγός στο τιμόνι και ο άντρας αρχηγός, πάτε για βούλιαγμα.»

sarri-3.jpg

Και η Ελεονώρα έκανε την ερώτηση: « Γιατί να είναι αρχηγός αυτός που φέρνει τα λεφτά;»

Η Νανά υπογράμμισε: « Παραδοσιακά, όταν φέρνεις τα λεφτά, μπορείς να ελέγχεις κι έχεις δικαίωμα να ελέγξεις.»

Η Ελεονώρα είπε: « Θα τρελαθώ!»

Με τη Νανά να έχει διαφορετική άποψη και να λέει: « Να τρελαθείς, αλλά να μάθεις και αλήθειες. Δεν μπορεί να έχουν γίνει όλα ίσα κι όμοια.»!

Και η Ελεονώρα κατέληξε λέγοντας: «Τι πάει να πει ότι αυτός που έχει τα λεφτά, ελέγχει; Δεν μπορώ να ακούω στις εποχές της χειραφέτησης ότι ο άντρας ελέγχει τη γυναίκα επειδή δουλεύει και φέρνει τα λεφτά στο σπίτι. Δεν μπορώ να ακούω ότι η γυναίκα ελέγχεται επειδή ο άντρας έχει λεφτά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved