Media

Δέσποινα Καμπούρη: Τα χρόνια που έμεινε εκτός τηλεόρασης και οι δυο υπέροχες κόρες της

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για το άγχος της πρεμιέρας του «Πάμε Δανάη», την απουσία της από την τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις κόρες της, δηλώνοντας πως όσο εκείνες μεγαλώνουν ταυτόχρονα αυξάνονται και οι αγωνίες.

«Τώρα έχω αρχίσει και βλέπω μπροστά μου να εκτυλίσσεται η εφηβεία. Όσο μεγαλώνει η μεγάλη μου κόρη με δυσκολεύει περισσότερο και νιώθω ότι κάνω μεγαλύτερη υπομονή μαζί της. Η μικρή μου κόρη είναι πιο καλλιτεχνική φύση, θα μπορούσε να γίνει youtuber. Η μεγάλη μου κόρη κάνει πρωταθλητισμό στο τένις και είμαι η μεγαλύτερη της θαυμάστρια. Είναι πολύ δύσκολο στην ηλικία των 12 να θυσιάζεις πράγματα και να ακολουθείς μία συγκεκριμένη διατροφή», δήλωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ένας πετυχημένος γάμος είναι και λίγο τύχη, άλλα θέλει δουλειά και από τους δύο.

despoina.jpg

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία της από την τηλεόραση:

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση, να μην κρίνομαι για ό,τι λέω δημόσια. Πιέστηκα από την τηλεόραση κάποτε και αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε και συμπλήρωσε:

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση τα παιδιά μου ήταν σε πολύ μικρή ηλικία και σκέφτηκα ότι ο χρόνος δεν ξαναγυρίζει πίσω. Μου έλειψε λίγο προς το τέλος η τηλεόραση και ήθελα να βγω από το γραφείο και να περιποιηθώ τον εαυτό μου».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Ελένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved